fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

5x Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

De zomer is al een tijdje begonnen maar voor mijn gevoel moet het nog wel echt ‘zomer’ geworden. Eerlijk is eerlijk, zoveel mooi weer hebben we nog niet gehad. Toch vind ik het hoog tijd om mijn Favoriete Zomer Lipstick te gaan bespreken. Eén lipstick kiezen is vrij lastig, dus ik heb uiteindelijk 5 favorieten in dit artikel op een rijtje gezet. Benieuwd? Kijk gezellig mee.

Favoriete Zomer Lipstick Favoriete Zomer Lipstick Favoriete Zomer Lipstick

NYX Soft Matte Lipcream in Ibiza

Dit is echt een lipstick die eigenlijk weinig toelichting nodig heeft. Ik ontdekte de lipstick tijdens het kijken van de vlogs van Anna Nooshin. In bijna iedere vlog draagt zij deze NYX Soft Matte Lipcream in Ibiza. Het is echt zo’n mooie kleur dus ik dacht gelijk: ‘Die moet ik hebben!’. Ik bestelde Ibiza samen met London en Milan. Overigens beide ook hele mooie kleuren. Mijn favoriet voor de zomer is toch echt Ibiza. Deze lipcreams van NYX zijn enorm gepigmenteerd, drogen mooi mat uit zonder de lippen uit te drogen en blijven lang zitten. Absoluut een must have!

Favoriete Zomer Lipstick Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

Givenchy Le Rouge Lipstick in 201 Rose Taffetas

Dit is een van de luxere lipsticks die ik in mijn stash heb. Ik heb hem echt al een hele tijd maar hij is nooit echt veel naar voren gekomen op mijn blog. Ik heb hem een tijdje terug een soort van ‘herontdekt’ en ik draag hem de laatste tijd erg veel. Givenchy Rose Taffetas is een hele mooie, goed dekkende lipstick in een fantastische kleur. Deze kleur staat namelijk werkelijk overal blij. Love it! 

Favoriete Zomer Lipstick Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

MAC Amplified Creme Lipstick in Impassioned

MAC Impassioned is een hele felle lipstick. De perfecte lipstick als je gigantisch de zomer in je bol hebt. Het is geen lipstick voor everyday maar tijdens een feestje, barbecue of een festival is deze lipstick echt een eyecatcher. Zeker als ik een wat simpelere outfit draag maak ik hem graag af met MAC Impassioned.

Favoriete Zomer Lipstick Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

Clinique Chubby Stick in 07 Super Strawberry

Zoals je merkt ga ik toch meer voor matte, goed dekkende en sterk gepigmenteerde lipsticks. Zeker in de zomer vind ik dat je best wat mag uitpakken met mooie felle kleuren. Het is ten slotte niet voor niets zomer toch? Maar zo nu en dan vind ik een subtiel lipglossje toch ook wel erg mooi. Een groot favoriet is deze Clinique Chubby Stick in 07 Super Strawberry. Een mooie, subtiele kleur die erg comfortabel aanvoelt op de lippen, niet plakt en ook nog best goed blijft zitten. Ik vind het ook erg fijn dat deze lipgloss in de vorm van een chubbystick is.

Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

Favoriete Zomer Lipstick

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral.. Ik kreeg dit product binnen en dacht eigenlijk dat het een lipgloss was. Maar niets is minder waar, want dit is een prachtige liquid lipstick die matte opdroogt. In het begin was ik er niet zo fan van maar ik ben deze kleur steeds meer gaan waarderen. Het is een fijne lipstick en het koraalkleurtje vind ik echt top voor de zomer. Hij is helaas wel ietwat uitdrogend dus ik verzorg en scrub mijn lippen van te voren altijd goed! 

Favoriete Zomer Lipstick

Alle lipsticks nog even op een rijtje…

Hier zie je de swatches van de lipstick. De volgorde is als volgt:

Favoriete Zomer LipstickFavoriete Zomer Lipstick

Wat is jouw Favoriete Zomer Lipstick?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 11 augustus 2016 / 10:30

  Wat een mooie, zonnige lipsticks! Grappig om te zien dat ze allemaal roze zijn / een vleugje roze bevatten.

 2. 10 augustus 2016 / 22:16

  Deze kleurtjes pik ik er ook vaak uit. Ze staan je allemaal heel mooi.

 3. 10 augustus 2016 / 22:14

  Wat een mooie frisse kleurtjes! Een van mijn favorieten is er ook eentje van NYX. De kleur Cannes!:)

 4. 10 augustus 2016 / 21:45

  Stuk voor stuk prachtige zomerse kleurtjes, ze staan jou allemaal mooi 🙂
  X

 5. 10 augustus 2016 / 18:35

  Mooie en typsiche zomerse kleurtjes! Ik heb er deze zomer ook vaak de chubby sticks bijgenomen

 6. 10 augustus 2016 / 17:08

  Dit zijn echt mijn kleuren! Ik grijp hier ook altijd naar in de winkel. Erg mooi!!

 7. 10 augustus 2016 / 15:49

  Wat een mooie kleuren! Ze staan je allemaal ook heel goed, vooral de laatste!

 8. 10 augustus 2016 / 13:15

  Prachtige kleurtjes, ik vind ze allemaal echt heel erg mooi en zou ze zelf ook dragen!

 9. 10 augustus 2016 / 12:49

  NYX Ibiza vind ik nog steeds zoooo mooi! <3

 10. 10 augustus 2016 / 11:30

  De lipcreams van NYX zijn echt geweldig! Mooie kleuren <3

 11. 10 augustus 2016 / 10:17

  De lipcolor van de Etos is mijn favoriet, mooie foto’s!!

 12. 10 augustus 2016 / 10:13

  Hele mooie kleuren! Die van Nyx is mijn favoriet 🙂 De lipstick van Givenchy is ook gaaf hoor!!

 13. 10 augustus 2016 / 09:42

  Ze zijn ook allemaal echt super mooi! Lekker zomerse kleurtjes. Vind vooral die laatste echt prachtig 😀

 14. 10 augustus 2016 / 09:09

  Oeh leuke kleurtjes! Vind de 4e heel mooi 🙂

 15. 10 augustus 2016 / 09:04

  Tof 🙂 Ik hou ook van zulke zomerse kleuren!

 16. 10 augustus 2016 / 08:35

  Stuk voor stuk prachtige kleuren! Ik zou ze zelf ook zo allemaal dragen! <3

 17. 10 augustus 2016 / 06:53

  Wat een mooie lipsticks allemaal zeg. Nou ja, voor mij is de Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral het dan weer net niet, maar de kleur vind ik dan wel weer mooi. De NYX Soft Matte Lip Cream van NYX hoort ook bij mijn favorieten :-).