fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

De Choker Ketting Trend

De Choker Ketting Trend

Als beautyblogger houd ik de laatste trends nauwlettend in de gaten. En al ben je geen beautyblogger, de Choker Ketting Trend is niet te missen. Deze trend van vroeger is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. In dit artikel bespreek ik deze terugkomende trend en laat ik je drie superleuke chokers zien.

De Choker Ketting Trend

De Choker Ketting Trend

Ik ben een jaren 90′ kind. En.. wat droeg je dan? Een zwart ’tattoo-bandje’ op mijn nek. Niet af en toe, nee al-tijd! Dit was namelijk helemaal hip! Een tijd lang zijn deze kettingen uit het modebeeld verdwenen maar dit jaar zijn ze weer opgedoken. De choker ketting is namelijk terug. En hoe! Overal op straat zie je weer meiden lopen met prachtige chokers. Een strakke zwarte halsketting met minimalistische bedeltjes maar ook de tattoochoker hoort er helemaal bij!

Eerlijk is eerlijk.. ik moest er wel heel even aan wennen. Maar nu vind ik het echt weer super tof en ben ik helemaal om. De tattoo choker gaat mij op dit moment toch nog even een stapje te ver maar de mooie dunne halskettingen vind ik wel erg tof. Ik vind dat een choker je look echt een stoere edgy twist geeft en dat het je look echt helemaal kan afmaken. Juist bij een simpel zwart topje kan het je look echt een extra boost geven.

Voor de rekbare tattoochoker ben ik dus niet gegaan. Ik ben juist gegaan voor minimalistische chokers met een sluiting aan de achterkant. Alle drie de chokers komen van www.chokerketting.nl en vallen onder de categorie ‘diverse chokers’. Op deze site heten de chokers als volgt:

 • Driehoek Choker Wit
 • Double Layer Choker
 • Coin Choker Zilver

De Choker Ketting Trend

De Choker Ketting Trend6

Driehoek Choker Wit

Deze choker viel mij als eerste op in de webshop. Dit is namelijk echt een ketting voor mij. Er zit een heel subtiel goud driehoekje aan met daarin een witte, gemarmerde steen. Juist dat marmer in combinatie met het goud vind ik echt heel mooi en chique ogen.

De webshop omschrijft deze ketting als volgt: “Gouden triangle choker met prachtig inlegsteen van wit howliet. Een van de mooiste driehoek chokers in onze collectie! De witte howlietkristallen zijn zwart geaderd, hierdoor krijgt de steen een soort marmer look. Ideaal voor de hippe maar ook chique look.”

De Choker Ketting Trend

De Choker Ketting Trend

Double Layer Choker

Deze choker is eigenlijk het simpelste van de drie. Hij heeft gewoon 2 dunne subtiele bandjes. Ik vond dit toch ook juist wel een simpel maar speels effect geven. Juist wanneer je even geen zin hebt in een bedeltje maar juist iets wilt wat subtiel is dan is deze ketting top. Als bijvoorbeeld de rest van je look al druk genoeg is dan zou ik snel voor deze ketting kiezen.

De webshop omschrijft deze ketting als volgt:“Twee keer zo veel plezier met de dubbele layer choker. Verveeld van het dragen van maar een enkele ketting? Twee imitatie suede lintjes om je hals staat niet alleen super tof maar geeft ook extra veel dimensie aan je look. Hang je eigen bedels er aan om hem nog persoonlijker te maken! De ketting is in maat verstelbaar en heeft een vintage-look sluiting.”

De Choker Ketting Trend

De Choker Ketting Trend

Coin Choker Zilver

De naam zegt het eigenlijk al. Een choker met een zilver muntje eraan. Anders zou ik hem zelf ook niet kunnen omschrijven. Ik ben de laatste tijd qua sieraden ook wat richting het zilver aan het neigen dus ik vond het erg leuk om deze choker ook te kiezen. Het muntje is klein en subtiel, precies hoe ik het leuk vind!

De webshop omschrijft deze ketting als volgt: “Deze choker is een mooie subtiele accessoire en zeker een goede toevoeging voor in je sieraden doosje. Combineer de choker met andere zilveren kettinkjes, creëer een feestje om je hals! De ketting heeft een suede look en is verstelbaar in ieders maat. Ook verkrijgbaar in het goud!”

De Choker Ketting Trend

Al moest ik er even aan wennen, ik ben de Choker Ketting Trend echt gaan waarderen! Ik houd van het stijltje en ik ga mijn nieuwe choker-aanwinsten de aankomende tijd zeker vaak dragen. Vooral als ik ga voor een wat stoerdere look of tijdens het uitgaan vind ik deze chokers echt top. Daarnaast ga ik de komende tijd ook experimenteren met het combineren van kettingen. Je kan deze chokers namelijk ook super goed matchen met andere, iets langere kettingen. Dat ‘layer effect’ vind ik ook super tof!

De Choker Ketting Trend

De chokers met een bedeltje kosten € 5.95 per stuk en de ‘double layer choker’ kost € 4.95. Ze zijn te koop bij www.chokerketting.nl Tip: Vanaf € 15,- verzend de webshop gratis! Bestel de chokers voor 17:00uur en je hebt ze de volgende dag in huis. 

Wat vind jij van De Choker Ketting Trend? Heb jij al een choker toegevoegd aan je sieradenstash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

19 Reacties

 1. 14 augustus 2016 / 10:20

  Jaaa, ik ben fan! Het wordt tijd om zelf ook eens een choker aan te schaffen.

 2. 13 augustus 2016 / 22:31

  Ooh ik vind ze erg leuk! Zelf heb ik ook een choker, echt de oldskool ’tattoo choker’ haha. Ze staan je goed! Liefs

 3. 12 augustus 2016 / 00:06

  Ik vind de trend echt super leuk al weet ik niet of het mij staat. Ik had om het te proberen eentje op aliexpress besteld maar die is nog niet binnen haha, ik hoop zo dat het me staat. Jou staat het in ieder geval erg leuk!

 4. 11 augustus 2016 / 21:29

  Heel leuk! Ik heb de perfecte choker echter nog niet gevonden. Degene die ik heb probeerde moesten meteen weer af omdat ik het gevoel had dat ik ging stikken. Hahah wat ren aansteller ben ik ook.

 5. 11 augustus 2016 / 20:22

  Voor mezelf niet, maar mijn dochters vinden het super. Dus er zullen er hier ook wel een aantal in huis komen gok ik.

 6. 11 augustus 2016 / 20:01

  Ik vind het heel erg leuk! Staat je ook goed!

 7. 11 augustus 2016 / 15:41

  Ik vind het echt wel wat hebben de mijne is alleen net wat te strak haha en ik krijg uitslag op mijn huid van dat (zilveren) dingetje

 8. 11 augustus 2016 / 14:02

  Wat leuk! Ik vind ze alle drie mooi en ze staan je prachtig 🙂
  X

 9. 11 augustus 2016 / 13:38

  Ik vind de eerste twee erg leuk ! -x-

 10. 11 augustus 2016 / 13:05

  Ik kan er echt niet aan wennen. .niet mijn ding helaas.

 11. 11 augustus 2016 / 12:40

  Ik moest er even aan wennen, maar inmiddels vind ik chokers erg leuk! Vooral die dubbele is leuk 🙂

 12. 11 augustus 2016 / 12:34

  Wat een schatjes! Ik vind die dubbele ook wel heel leuk!!

 13. 11 augustus 2016 / 12:30

  Ik ben er ook gek op! Ze zijn leuk! 🙂

 14. 11 augustus 2016 / 12:16

  Ik heb er zelf geen een, maar vind deze heel tof staan!

 15. 11 augustus 2016 / 10:55

  Ik ben vast de enige die niet mee heeft gedaan aan die choker trend, ik weet precies wat voor dingen je bedoelt 😛 vind deze chokers dan eigenlijk een stuk leuker!

 16. 11 augustus 2016 / 10:10

  Ik vind de dubbele choker het mooist!

 17. Veerle
  11 augustus 2016 / 09:33

  Die tattoochokers vind ik niks, maar deze met bedeltje zijn toch wel heel leuk hihi!!

 18. 11 augustus 2016 / 09:09

  Wat een leuk chokers heb je er bij Lindsey! Die met het driehoekje vind ik het leukst! Bij mij staat deze trend helaas niet zo mooi!

 19. 11 augustus 2016 / 06:59

  Ik vind chokers leuk, alleen niet bij mezelf. Ik vind vooral de eerste choker die je draagt leuk.