fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

De ‘liquid long lasting’ lipcolors zijn niet aan te slepen. Volgens mij zijn er tegenwoordig weinig merken die ze niet in het assortiment hebben zitten. Vandaag review ik een budgetvariant, namelijk de Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral. Benieuwd hoe deze Etos Lipcolor Long Lasting mij bevalt? Lees dan zeker verder.

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Deze lipcolor van Etos is in totaal verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. De kleuren zijn uiteenlopend, van nude tot felrood. Iedere lipcolor heeft een productnaam, zoals Cherry Red, Apricot Pink en Chestnut Red. Vandaag review ik de kleur Warm Coral.

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

De vormgeving van deze lipcolor is wat mij betreft prima. Echt een verpakking die me gelijk doet denken aan een lipgloss of een concealer. De huls zelf is doorzichtig waardoor je dus goed de kleur van de lipcolor ziet. De tekst is zwart en ook de dop is zwart. Op de bovenkant van de dop vindt je een stickertje met de productnaam en op de ‘achterkant’ vindt je nog wat productinformatie. Deze lipcolor breng je aan met een sponsapplicator, maar wel eentje die een tikkeltje anders is dan anders. Hij loopt is vrij plat, ovaal en heeft een soort gaatje in het midden.

Etos: Intense color that stays all day long! Deze langhoudende lipgloss is zacht, licht en soepel voor de lippen. Voor glanzende, long lasting lips!

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Hier zie je de kleur geswatched op mijn arm. De productnaam vind ik erg goed gekozen want het is inderdaad echt een warme, koraalkleur. Tijdens het swatchen vind ik hem eerlijk gezegd niet heel erg gepigmenteerd. Ik moet toch wel een paar keer met de sponsapplicator over mijn arm gaan en hij brengt ietwat streperig aan. Hmm..

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Dit is de Etos Lipcolor Long Lasting op mijn lippen. Ik vind het oprecht een heel erg leuk kleurtje, zeker voor de lente en de zomer. Hij staat fris en vrolijk!

Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral

Deze Etos Lipcolor Long Lasting in Warm Coral kost €4,99 per stuk en is te koop bij Etos.

Draag jij liever een ‘normale’ lipstick of een ‘vloeibare’ lipstick? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

17 Reacties

 1. 13 juni 2016 / 15:10

  Ik hou echt van dit soort kleurtjes! -x-

 2. 12 juni 2016 / 21:09

  Wauw dit kleurtje staat je goed, ik ben zelf ook op zoek naar zo’n kleurtje dus denk dat ik deze binnenkort even haal!

 3. 12 juni 2016 / 10:51

  Hij staat je heel mooi! Ik ga ook eens een kijkje bij Etos nemen!

 4. 11 juni 2016 / 20:55

  De naam is wel terecht! Meestal is koraal wat feller en helderder. Deze is heel chique en draagbaar, maar wel fris! Staat je mooi met je blonde haren!

 5. 11 juni 2016 / 13:12

  Oeh wauw wat een mooie kleur. Ik vind hem nog veel mooier dan ik had verwacht!

 6. 11 juni 2016 / 10:52

  Hij is echt prachtig, wauw! Als ik dit zie heb ik opeens weer zin om lipgloss te kopen haha. Maar de finish lijkt erg mat te zijn (vind ik persoonlijk mooier), maar is dit ook echt zo?

 7. 10 juni 2016 / 16:12

  Wat een mooie kleur! Hoe lang blijft hij op de lippen zitten?

 8. 10 juni 2016 / 15:54

  Dit zijn kleurtjes waar ik van hou! Ik heb die van de Etos nog niet geprobeerd maar deze komt zeker op mijn wishlist te staan.

 9. 10 juni 2016 / 13:48

  Dit kleurtje staat je heeel erg goed!

 10. 10 juni 2016 / 13:48

  Wat een mooi kleurtje! Deze staat je heel goed. Ik heb door je reviews ook de NYX buttergloss apple strudel gekocht! Misschien dat ik deze ook wel ga kopen, hihi.

 11. 10 juni 2016 / 13:01

  Bij mij staan dit soort kleurtjes nooit zo leuk, maar hij staat bij jou echt goed!

 12. 10 juni 2016 / 10:10

  Oh wauw! Dit is een kleurtje die ik graag zelf ook wel zou willen hebben. Heel erg leuk <3

 13. 10 juni 2016 / 10:04

  Mooi kleurtje zeg! Staat je super goed Lindsey! <3
  Liefs,
  Elles

 14. 10 juni 2016 / 09:50

  Ik heb deze ook maar dan andere kleurtjes haha! Deze staat je erg mooi!

 15. 10 juni 2016 / 09:11

  wat een mooie kleur! Staat je heel goed 🙂

 16. 10 juni 2016 / 07:13

  Wat staat ‘ie je leuk! Mooie kleur is het zeker, prima draagbaar nu het zulk mooi weer is 🙂

 17. 10 juni 2016 / 06:34

  Wat toevallig, ik review vandaag ook dit product haha! Ik had bij de naam eigenlijk een iets ander kleurtje verwacht en bij mij pakt hij ook wel iets anders uit. Ik vind hem jou mooi staan :-).