fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Lip Product Addict Tag

IMG_2745

Lipproducten zijn mijn favoriete beautyproducten. In iedere cosmeticawinkel waar ik kom, valt mijn oog altijd het eerste op de lipsticks. Ik ben werkelijk waar verslaafd aan lipproducten. Ik kwam de ‘Lip Product Addict Tag’ tegen en toen dacht ik: ‘Dat is echt iets voor mij!’ Ik heb hem ingevuld. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel mee!

1. Favoriete lipbalsem/lipverzorging

Hier heb ik even over na moeten denken. Ik gebruik ontzettend graag lippenbalsem en heb heel veel verschillende. Zo gebruik ik babylips, EOS en labello. Als ik één lipbalsem zou moeten kiezen dan is het de ‘Labello For Men’. Dit klinkt misschien raar, maar het mooie aan deze lipbalsem is dat hij mat is! Nu ben ik fan van matte lipsticks alleen het bijkomende nadeel is is dat deze vaak een uitdrogende werking hebben. Je kan hier een ‘normale’ labello bij gebruiken alleen dan is het matte effect weg. Wat mij betreft is de ‘Labello For Men’ hier de perfecte uitvinding voor. Als ik dus één lipbalsem moest uitkiezen, dan is het zeker deze!

IMG_2724

2. Beste opvallende rode lipstick

Dit was een makkie! Ruby Woo van MAC! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet vaak naar een knalrode lipstick grijp, maar als ik dit doe dan is dit altijd Ruby Woo van MAC. Dit is een knalrode kleur met een Retro Matte Finish. Ruby Woo is echt super mat en brengt ontzettend stroef aan. De lipstick aanbrengen is dus nog wel een kunstje. Maar als hij dan zit, dan zit hij als een huis. Deze kleur heeft een blauwe ondertoon wat er voor zorgt dat je tanden witter lijken. Dat is mooi meegenomen dus!

IMG_2728

3. Beste luxe en goedkope lipstick

Luxe lipstick: MAC vind ik precies tussen goedkoop en luxe invallen. Mijn lipsticks van YSL, Chanel en Givenchy vind ik echter wel luxe lipsticks. Mijn keuze is gevallen op de lipstick van Givenchy. De kleur is ‘Rose Taffetas’ en hij is echt prachtig. Hij blijft ontzettend lang zitten, trekt niet in de lijntjes en droogt je lippen absoluut niet uit. Daarnaast is de huls van leer gemaakt en dat vind ik ook wel echt een leuk detail. Wat mij betreft is dit een lipstick die zeker een podium verdiend.

Goedkope lipstick: de meeste goedkope lipsticks in mijn stash zijn van Catrice. Dat is niet voor niets, ik vind deze lipsticks erg fijn. Het kleurtje dat ik heb uitgekozen als favoriet is ‘Sweet Coraline’. Dit is een kleurtje die ik sinds kort heb, maar ik vind  hem echt supermooi! Het is een prachtige koraal kleur en ik ben er erg blij mee.

IMG_2734

4. Beste MAC Lipstick

Oeff… Wat een hel van een vraag. Ik ben verliefd op iedere MAC lipstick in mijn stash. Het is echt niet tof om hier tussen te moeten kiezen. Ik heb dan ook een klein beetje vals gespeeld en deze vraag opgedeeld in twee antwoorden. Mijn favoriete MAC Nude lipstick en mijn favoriete MAC opvallende lipstick.

Mijn favoriete Nude lipstick van MAC is Blankety. Ik ben lang opzoek geweest naar een goede nudelipstick en heb mij uiteindelijk laten adviseren door een makeup artist bij MAC. Uiteindelijk heb ik toen voor Blankety gekozen en hij is top! Je hebt weleens zo’n dag dat je denkt: “Welke lipstick moet ik hier in godsnaam bij dragen?” Blankety is dan altijd een goede optie!

Mijn favoriete opvallende lipstick van MAC is Rebel. Ik heb deze vorig jaar begin herfst aangeschaft en hem heel erg vaak gedragen. Ik vind het wel echt een beetje een herfst/winter kleur dus ik zal hem de komende maanden waarschijnlijk minder gaan dragen, maar ik ben er echt dol op! Het is zo’n prachtige kleur en ik vind het een aanrader voor iedereen.

IMG_2730

5. Meest teleurstellende lipstick

Een miskoop heeft iedereen weleens. Dit kan met kleding zijn maar ook zeker met lipstick. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie peachy/coral kleur, maar kon steeds niet echt vinden wat ik zocht. Voor het eerst keek ik eens in het schap van MUA. Ik had al een paar reviews gelezen over de lipsticks en ik zag de kleur ‘nectar’. Deze vond ik redelijk in de buurt komen bij hetgeen wat ik graag wilde, dus ik besloot hem te kopen. Eenmaal thuis wist ik eigenlijk al dat hem dit niet ging worden. Ik deed hem op en vond het echt geen gezicht. Daarnaast blijft de lipstick voor geen meter zitten en ruikt hij gewoon echt naar super goedkope lipstick. Net als vroeger, van die kinderschmink. Bah! Geen fan!

IMG_2738

6. Lippotlood: Yay or Nay?

Sowieso Yay! Lippotlood is wat mij betreft een ondergewaardeerd product. Ik denk dat het sinds de jaren ’80 een beetje een slecht imago heeft gekregen. Die super donkere lijntjes om de lippen gecombineerd met een veel te lichte lipstick. Toch denk ik dat een lippotlood veel verschil kan maken. Natuurlijk wel anno 2015, dus gewoon een mooi lippotlood in de kleur van de lipstick. De randjes worden hierdoor mooier afgewerkt en je lipstick blijft langer zitten. Voor mij is lippotlood dus zeker JA!

7. Beste Lipgloss

Waar ik bij de lipstick van MUA de geur afkraakte, wil ik bij deze lipgloss de geur in de hemel prijzen. Van deze geur krijg je gewoon zin om de lipgloss op te eten. Ik heb het over de Buttergloss van NYX. De kleur die ik heb is Apflestrudel. Hij geeft je lippen een licht tintje en is gewoon echt zo fijn! Ik draag bijna nooit lipgloss maar deze draag ik met alle liefde en plezier. Daarnaast verzorgt hij de lippen ook en plakt hij niet. Het zal niet lang duren voordat ik een nieuwe Buttergloss aanschaf.

IMG_2739

8. Iets Extra’s 

Wat ben ik blij met nummer 8. Iets extra’s wat ik zelf aan de TAG mag toevoegen. Ik kan deze TAG natuurlijk niet afsluiten zonder mijn andere highend lipstick pareltjes. De lipsticks waar ik het over heb zijn 2 lipsticks van Yves Saint Laurent en 1 lipstick van Chanel. Stuk voor stuk ben ik superblij met deze lipsticks in mijn stash. Ze mogen dan ook echt niet aan deze TAG ontbreken.

 • Yves Saint Laurent Rouge Volupté #32 Corail Jalouse
 • Yves Saint Laurent Rouge Volupté #9 Rose Caresse
 • Chanel Rouge Allure Velvet #46 La Malicieuse

IMG_2742

Wil jij deze TAG ook overnemen voor je eigen blog? Dat mag natuurlijk!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Bloglovin’?

Delen:

10 Reacties

 1. 3 april 2015 / 12:44

  Wat een leuke tag, ik vind Blankety prachtig bij je staan!

 2. 3 april 2015 / 12:42

  Leuke kleuren! Wij houden ook heel erg veel van lipsticks, vooral die van MAC! 🙂

 3. 3 april 2015 / 08:30

  Leuke Tag en wat een mooie producten. Rebel is echt een prachtkleur!

 4. 3 april 2015 / 07:54

  Prachtige lipproducten! Leuke tag!