fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Summer Shoplog 2016

Summer Shoplog 2016

Al is het nog niet echt fantastisch zomer weer geweest in Nederland, mijn kast kon wel wat aangevuld worden met zomer items. Vandaar dat ik samen met mijn moeder de stad in dook en op zoek ging naar wat leuke items. Ik heb wat leuks kunnen scoren en vandaag laat ik het zien in mijn Summer Shoplog 2016.

Summer Shoplog 2016

Summer Shoplog 2016

Op zich had ik al wel genoeg zomeritems. Een tijdje terug had ik namelijk al geshopt en dit kon je zien in mijn Shoplog Pull&Bear. Maar toch begonnen de shopkriebels weer te komen en had ik behoefte aan weer wat nieuwe tops. Ik ging samen met mijn moeder Breda in. Eigenlijk shop ik altijd in Breda. Ik begon bij de Costes. Een prachtige nieuwe winkel in Breda en hier scoorde ik 2 items. Daarna ging ik naar Men At Work, waar mijn nichtje Joy werkt. Daarnaast ging ik nog naar een leuk boetiekje en  scoorde ik nog een nieuwe broek bij Levi’s!

Summer Shoplog 2016

Summer Shoplog 2016

Costes

Zoals ik al zei scoorde ik bij Costes 2 items. Een mosgroene/mosterdkleurige top. Aan de voorkant heeft deze een diepe V-Hals en ook aan de achterkant. Zo krijg je een blote rug effect en dat vond ik erg tof. Daarnaast was het echt een kleur die ik nog niet in mijn kast heb hangen en dat maakte voor mij de top extra leuk. Ook was ik nog op zoek naar een licht, crèmekleurig jasje. Ik kwam er namelijk achter dat ik vooral donkere jasjes had. Mijn lichte jasje vond ik bij Costes. Hij heeft een watervaleffect en kan, naar mijn mening, zowel chique als casual worden gedragen.

Summer Shoplog 2016Summer Shoplog 2016

Men At Work

Bij de Men At Work scoorde ik twee tops. Vrij simpel maar gewoon ideaal voor op vakantie. Een koningsblauwe top met spaghettibandjes en gekruiste bandjes op de rug. Een vrij nonchalant topje maar ik vond de kleur tof en hij staat eigenlijk altijd overal wel bij. Thanks to Joy, wat zij raadde mij deze aan! En daarnaast een koraalkleurige croptop/t-shirt met daarop California. Ik vond het een leuke top en het is stiekem een beetje een knipoog naar mijn vakantie, aangezien ik deze zomer naar Californië ga!

Summer Shoplog 2016

Boetiekje

Vorige week kwam het ‘Summer Lookbook 2016’ artikel online. Hierin liet ik 5 van mijn favoriete zomeroutfits zien. 2 setjes daarvan waren playsuits. Ik vind playsuits namelijk echt super leuk en ideaal. Als je even niet weet wat je aanmoet, is een playsuit altijd een goede oplossing. Deze kwam ik tegen in een boetiekje en ik vond hem gelijk super leuk.

 

Summer Shoplog 2016

Levi’s

I Live In Levi’s! Yes.. zo is het nou eenmaal. Ik denk dat 90% van mijn spijkerbroeken van Levi’s is. Waarom? Omdat de pasvorm perfect is, ze super mooi zitten en de kwaliteit echt fantastisch is. Sommige broeken heb ik al heel wat jaren en ze blijven gewoon mooi.

Zo! Dit was mijn Summer Shoplog 2016! In totaal dus 2 tops, 1 t-shirt, een jasje, een playsuit en een jeans. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn aankopen en ben helemaal klaar voor de zomer!

Wat vind jij van mijn Summer Shoplog 2016? Welk item vind je het leukst? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 21 juli 2016 / 22:05

  Hele leuke aankopen! vooral de broek ๐Ÿ™‚

 2. 20 juli 2016 / 22:57

  Wat een mooie items! Die broek past je perfect en die topjes zijn echt geweldig voor de komende dagen! Je bent heeeel goed geslaagd!

 3. 20 juli 2016 / 17:19

  Leuke items! Ik vind je jumpsuit het leukst!

 4. 20 juli 2016 / 13:38

  Die blauwe top en die jumpsuit zijn echt te gek zeg! En inderdaad, Levi’s is altijd goed. Leuke aankopen!

 5. 20 juli 2016 / 11:33

  Hele leuke aankopen! Ik vind de blauwe top vooral heel erg mooi.

 6. 20 juli 2016 / 10:54

  De blauwe top vind ik je zo mooi staan! Hele leuke shoplog, je kunt nooit genoeg zomer dingen hebben! ๐Ÿ™‚

 7. 20 juli 2016 / 09:56

  Ik vind goede jeans vinden soms zo lastig :O je hebt een hele mooie gescoord! Je andere items hebben ook allemaal leuke kleurtjes en staan je goed ๐Ÿ˜€

 8. 20 juli 2016 / 07:55

  Wat heb je er een hoop mooie items bij. De blauwe top en playsuit zijn mijn favoriet!

 9. 20 juli 2016 / 07:47

  Wat een leuke items, vooral de Levi’s broek en de blauwe top vind ik erg leuk :-)!

 10. 20 juli 2016 / 07:07

  Ah wat heb je mooie items gescoord zeg! Vooral je playsuit vind ik prachtig!