fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Afgelopen woensdag was een prachtige zomerse dag. Sowieso was het natuurlijk heel de week mooi weer maar woensdag voorspelde ze de warmste dag. Ik had geluk want ik was woensdag vrij. En ik besloot om een heerlijk dagje zomer te houden. Benieuwd hoe mijn dag was? Lees dan zeker dit Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer.

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Gelukkig was ik niet de enige die vrij had. Een paar van mijn vrienden waren ook vrij dus we besloten om heerlijk van deze dag te gaan genieten. Rond 11 uur reden we richting Beachclub Puur. Dit is een toffe beachclub gelegen in Drimmelen. Het is voor ons vlakbij dus dat is ideaal. Beachclub Puur heeft een strand en een terras. Een leuke plek om lekker te chillen. Het is gratis entree en toch net wat leuker liggen dan gewoon op een zwembad.

We hebben eigenlijk de hele middag hier lekker op het strand gechilled. Er wordt de hele dag muziek gedraaid en dat maakt het extra gezellig. Af en toe even lekker een duik in het water voor de verkoeling en het was goed vertoeven.

IMG_7654

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Rond 13:00uur kreeg iedereen toch wel honger dus zijn we even lekker gaan lunchen op het terras bij de beachclub. Ik nam een Tosti Italiano met serranoham, pesto, tomaat en & kaas, een Corona en daarna nog een heerlijke cocktail. Helaas liet de bediening wel wat te wensen over. Vaak stonden zij aan tafel met een verkeerde bestelling en we hebben uiteindelijk best lang op het eten en drinken moeten wachten. Maar ach, het mocht de pret niet drukken.

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Om 16:30 zijn we weggegaan bij de Beachclub want het was tijd om boodschappen te gaan doen. s’Avonds hadden we namelijk met nog wat meer vrienden afgesproken om heerlijk te gaan varen in de Biesbosch. Bier mee, wijn mee, vlees mee, barbecue mee en toen met ons Bootje Gezond op naar de Biesbosch! De sloepen van Bootje Gezond zijn geheel elektrisch aangedreven en zijn geschikt voor 11 personen. Ideaal!

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

Even wat Snapchat filters tussendoor, haha! Op Instagram plaats ik vooral veel foto’s die gerelateerd zijn aan mijn blog maar mocht je tussendoor ook wat meer persoonlijke dingen willen zien dan kun je me volgen op Snapchat. Ik heet op Snapchat gewoon lindseybeljaars.

Fotoverslag: Een heerlijk dagje zomer

We voeren naar de Aakvlaai en hebben de boot hier aangemeerd op het strand. Toen was het tijd om heerlijk te barbecueën en te genieten van deze zomeravond. Het was echt een mega gezellige avond. We hebben vooral heel veel gelachen, heerlijk gegeten en ook nog even lekker kunnen zwemmen. Een kampvuur erbij maakte de sfeer helemaal compleet. Uiteindelijk zijn we pas rond middernacht weer teruggevaren naar de haven. Een top dag en een heerlijk dagje zomer!!

Wat doe jij het liefst op een heerlijke zomerdag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

12 Reacties

 1. 25 juli 2016 / 19:03

  Dat ziet er super gezellig uit!!

 2. 22 juli 2016 / 23:37

  Leuke blog met mooie foto’s! En er gaat niets boven een Koude Corona bij dit warme weer 🙂

 3. 22 juli 2016 / 23:19

  Ziet er heerlijk gezellig uit! Mooie foto’s ook x

 4. 22 juli 2016 / 16:35

  Oh zo leuk om dit te zien, mooie fotos! Ik zit elke dag op werk en kan nu nog niet echt genieten van de zomer maar over een weekje gelukkig wel!

 5. 22 juli 2016 / 13:55

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Ziet er erg gezellig uit! -x-

 6. 22 juli 2016 / 12:45

  Ooh heerlijk! Ik houd zo van het mooie weer. Jammer dat het in Nederland nooit zo lang duurt, maar wel ervan genieten wanneer het er is 😀 Heerlijk zomerse foto’s en gezelligheid 🙂

 7. 22 juli 2016 / 11:12

  Wauw, wat heb jij een leuke dag gehad! Ziet er super gezellig uit allemaal 🙂

 8. 22 juli 2016 / 10:55

  Leuke dag heb je gehad zo te zien! Xx

 9. 22 juli 2016 / 10:05

  Wat een heerlijke dag heb je gehad Lindsey!

 10. 22 juli 2016 / 06:55

  Wauw, wat een heerlijk en relaxte zomerdag zeg. Sounds good :-)!