fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

een dagje naar Den Bosch

Een paar weken terug had ik een zakelijke afspraak in Den Bosch en dat bracht me op een idee. Ik woon namelijk vlakbij Breda en als ik naar de ‘stad’ ga, ga ik eigenlijk automatisch naar Breda toe. Afgelopen vrijdag was ik een dagje vrij en ik besloot om samen met mijn moeder een dagje naar Den Bosch te gaan. Vandaag laat ik je zien wat we allemaal hebben gedaan!

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Een dagje naar Den Bosch

We gingen vanuit mijn woonplaats met de auto naar de Vlijmenseweg in Den Bosch. Hier heb je namelijk het transferium en dat is echt een ideaal concept. Je parkeert daar je auto de hele dag voor € 4,- wat natuurlijk super goedkoop is. Daarnaast dient je parkeerkaartje ook als kaartje voor de bus dus voor € 4,- kun je en de auto de hele dag parkeren en met de bus naar de stad en terug! Hoe chill is dat?

een dagje naar Den Bosch

Bij de bushalte ‘Achter het stadhuis’ stapte we uit en dat is eigenlijk de beste bushalte om uit te stappen om midden in de stad uit te komen. Hier waren we rond 12:00uur dus we besloten eerst even lekker te gaan lunchen. We belandden echt in een hotspot dus ik heb besloten om van deze lunchroom een apart artikel maken! Wait for it! 

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

De eerste winkel waar we tegenaan liepen was een winkel van My Jewellery. Hoe leuk? Ik ken dit merk al een tijdje, maar dan als webshop en via hun instagram account. Ik heb eigenlijk nooit geweten dat zij ook echt een winkel hadden. De verkoopster vertelde mij dat zij in Den Bosch zaten sinds november vorig jaar. Het is echt een schattig winkeltje en heel leuk om even in rond te neuzen.

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Uiteindelijk natuurlijk vooral de stad rondgestruind. Winkel in en winkel uit. Schoenen passen, een shirtje passen, een shortje passen. Hihi, gewoon lekker relaxed shoppen! Ik had ook eigenlijk niet echt iets wat ik perse nodig had. Ik dacht, ik ga gewoon rond kijken en ik zie wel. Uiteindelijk zijn we toch erg goed geslaagd en onze geshopte items ga ik, uiteraard, laten zien in een shoplog!

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Wat wel nog extra leuk was, was de LUSH winkel in Den Bosch. Natuurlijk ging ik hier even naar binnen want ik ben dol op LUSH. Ik werd hier zo ontzettend leuk geholpen en iedereen in de winkel was zo aardig en lief. Ik heb echt een hele hoop nieuwe producten leren kennen en ik ben allerlei nieuwe dingen te weten gekomen over het merk. Ontzettend leuk!

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Rond 5 uur pakte we de bus weer terug naar het transferium en was het tijd om terug te gaan naar huis. Een dagje naar Den Bosch, dat ga ik zeker vaker doen. Vanuit mijn huis ben ik er ongeveer net zo snel als in Breda en ik vind Den Bosch ook gewoon echt een hele leuke stad.

Ga jij weleens een dagje naar Den Bosch? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

29 Reacties

 1. 11 augustus 2016 / 12:11

  Ziet er zo gezellig uit! Heb echt zien om mijn koffers te nemen haha.

 2. 3 augustus 2016 / 15:54

  Haha leuk, ziet er gezellig uit 🙂

 3. 3 augustus 2016 / 10:20

  Dat ziet leuk en zo gezellig uit!
  Ben erg benieuwd naar al je aankopen….

  Xoxo

 4. 3 augustus 2016 / 09:57

  Mijn zus en ik gaan waarschijnlijk deze maand naar Den Bosch, dus dit artikel kwam voor mij heel goed uit haha!

 5. 2 augustus 2016 / 20:04

  Wat ziet dat er gezellig uit! Lekker geshopt!

 6. 2 augustus 2016 / 19:56

  Ik vind Den Bosch echt een leuke shop -stad. Vind dat ze daar leuke winkels en een gezellig centrum hebben 🙂 Wij hebben vorige keer ook bij dat transferium geparkeerd, ideaal. Scheelt een hoop geld. Ben benieuwd naar je aankoopjes.

  • 2 augustus 2016 / 21:33

   Aah leuk! Ideaal hè, dat parkeren. Dat mogen ze van mij in iedere stad introduceren.

 7. 2 augustus 2016 / 16:58

  Den Bosch is mijn stadje, ik herken alles van je foto. als je voor een volgend bezoek nog leuke hotspots wilt. neem dan zeker even een kijkje op mijn blog daar heb ik een artikel over geplaatst.

 8. 2 augustus 2016 / 16:31

  Heerlijk om zo’n dagje weg te zijn! ik moet er ook weer eens een keer heen!

 9. 2 augustus 2016 / 16:27

  Gezellig! De My Jewellery winkel lijkt me heaven haha! Ik hou van de webshop <3

 10. 2 augustus 2016 / 13:56

  Den Bosch is erg leuk!! Vorig jaar een keertje geweest en ik wil zeker weer is terug! Gezellig verslagje heb je gemaakt!!

  • 2 augustus 2016 / 21:33

   Ah thanks Laura! Leuke stad hè!

 11. 2 augustus 2016 / 13:13

  Leuk zo’n dagje den bosch! Gezellig!
  Ik ben er nog nooit geweest, alleen op het station om over te stappen maar nog nooit in het centrum. Ziet er echt onwijs gezellig uit. En wat leuk dat er een winkel van my jewelry zit!

  Liefs,
  Evelien

 12. 2 augustus 2016 / 11:48

  Wat leuk om te lezen en te zien! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me heel leuk om het een keer te bezoeken. Ik ben ook heel erg benieuwd wat je geshopt hebt.

  • 2 augustus 2016 / 21:32

   Thanks Iris! Het is echt een leuke stad, zeker een aanrader!

 13. 2 augustus 2016 / 11:19

  Wat een leuk dagje zeg! Ik ben zelf nog nooit in Den Bosch geweest.

 14. 2 augustus 2016 / 10:55

  Dat winkeltje van My Jewellery ziet er echt té schattig uit!

 15. 2 augustus 2016 / 10:48

  Leuke foto’s, Den Bosch is een super leuke stad!

 16. 2 augustus 2016 / 09:57

  Wat leuk om samen met je moeder te doen! Ik ben benieuwd naar de hotspot en je nieuwe items!

 17. 2 augustus 2016 / 09:55

  I love Den Bosch. Drie weken geleden nog bij Yoghurt Barn geweest, dichtbij Lush en Bagels & Beans. Woon zelf in Tilburg maar dat heeft een sfeerloos centrum, dus DB is mijn place to go als ik leuke winkeltjes en meer gezelligheid wil. Heel leuk dat je zo goed bent geholpen bij Lush, ze zijn daar ook serieus allemaal even lief hè? Volgens mij word je daar op geselecteerd 😉

  • 2 augustus 2016 / 21:31

   Ah leuk dat je de stad goed kent. Ik kwam inderdaad ook Yoghurt Barn en Bagels & Beans tegen toen ik bij LUSH was. Volgende week komt de hotspot online op mijn blog, hou dit zeker in de gaten want ik vond het echt een aanrader. Tilburg kom ik ook wel eens maar ik kan me wel vinden in wat je zegt. Inderdaad vrij sfeerloos helaas.. Bij Lush zijn het inderdaad stuk voor stuk lieverds, heel erg leuk!

 18. 2 augustus 2016 / 09:34

  Super gezellig zo een dagje met je moeder! Ik kom bijna nooit in Den Bosch (beetje ver weg voor mij) maar ik vind het wel een hele mooi stad!

 19. 2 augustus 2016 / 09:23

  Super leuk! En de Lush winkel is altijd zo opvallend, je ruikt gewoon bijna de geur door die foto heen 😛 gezellig een dagje weg! Den Bosch ben ik eigenlijk nog niet geweest.

 20. 2 augustus 2016 / 08:34

  Wat een leuk dagje weg zo! My Jewellery is zo’n leuke winkel!

 21. 2 augustus 2016 / 07:10

  Ik ben al een tijdje niet meer in Den Bosch geweest, maar daarvoor ging ik regelmatig naar Den Bosch toe. Goede tip, over dat parkeren! Ik wist helemaal niet dat e een Lush in Den Bosch zit. Toch snel maar weer eens richting Den Bosch gaan dan :-)!

  • 2 augustus 2016 / 21:30

   Jaa je bent er echt zo! Ideaal inderdaad dat parkeren!