fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

NYC Get It All Foundation 002 Ivory

Zo review je nooit een product van NYC en zo review je er twee in één week. Vorige week reviewde ik namelijk de NYC Get It All Lip Color en vandaag is de NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivoryaan de beurt. Ben jij benieuwd hoe deze NNYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory bevalt? Lees dan nu mee!

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

Deze foundation van NYC is in een stickvorm. De stick zelf is zwart en hier staat in het zilver ‘NYC Get it All’ op. De dop van de foundationstick is doorzichtig en op deze dop zit een sticker waarop de kleur staat. De foundation is in totaal in 4 kleuren te verkrijgen, namelijk:

 • 002 – Ivory
 • 102 – Natural Beige
 • 202 – Honey Beige
 • 203 – Warm Beige

In dit artikel review ik de NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory. Dat is gelijk de lichtste foundation uit het assortiment.

Jammer dat NYC maar 4 kleuren in het assortiment heeft. Persoonlijk vind ik dit namelijk erg weinig. Meiden met een hele lichte of juist donkere huid hebben hier helemaal niets aan. Een gemiste kans als je het mij vraagt! De foundation is dus in stickvorm. Voor mij is het de eerste keer dat ik een foundation test in stickvorm. Ik denk dat dit vooral heel handig is voor op reis. Geen gezeur met lekkende vloeistoffen etc.

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

“Maak kennis met de NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL foundation, een compacte stick met alle voordelen waar de huid naar verlangt. Deze handige foundation is tevens ideaal voor een snelle touch up on-the-go en geeft jou zelf de controle over de hoeveelheid dekking. Zo tover je in slechts enkele minuten je look van overdag om naar een stralende party look. Kortom, de nieuwe basis in je make-up routine waarmee je in no time je look aanpast naar wat voor dag je ook hebt gepland.”

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

Swatch

Hier zie je de foundation stick geswatched op mijn arm. In de stick lijkt 002 Ivory nog best donker maar gelukkig valt dit met de swatch enorm mee. Wat mij meteen opvalt is de dekking. Wow! In één streep is hij echt gelijk gedekt. Ik ben benieuwd wat dat gaat doen op mijn gezicht..

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

Op de foto links zie je mijn huid zonder foundation. Zoals je ziet heb ik geen roodheden of pukkeltjes. Enkel wat sproetjes en een gebruinde huid. Op de middelste foto zie je hoe ik de strepen heb aangebracht met de foundation stick. Ik begon eigenlijk met vrij weinig strepen omdat het best makkelijk is op te bouwen en ik niet gelijk een cakey effect wilde. Op de derde foto zie je mijn gezicht met de foundation ingeblend. Dit heb ik gedaan met de Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory

Conclusie

Grappig om eens een foundation te proberen in stickvorm. Gelukkig is de stick vrij creamy waardoor je de strepen makkelijk kunt blenden. Mijn tip is om niet gelijk mega enthousiast over heel je gezicht strepen te gaan zetten. Dan wordt de foundationlaag echt veel te dik en dat is alles behalve mooi. Wanneer je het luchtig houdt is het best makkelijk om met de foundation te werken. Toch heb ik wel het idee dat je een vloeibare foundation mooier met je huid kunt blenden. De foundation in deze stick is toch vrij dik en het blijft een beetje op de huid liggen. Met inblenden ben ik dan ook veel langer bezig dan dat ik normaal ben. De dekking is prima en is ook goed op te bouwen. Voor nu blijf ik toch bij mijn vloeibare foundation!

De NYC Get It All Foundation Stick 002 Ivory bevat 7 gram, kost €4,99 en is te koop bij de drogisterijen. 

Gebruik jij graag een stickfoundation? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 28 september 2016 / 17:34

  Het lijkt mij totaal niet fijn werken, zoals je zegt met het inblenden.. ik vind vloeibare foundation het fijnst qua product maar ook aanbrengen en inblenden en kan er erg natuurlijk uitzien.

 2. 28 september 2016 / 14:37

  Ik heb het ooit weleens gebruikt, maar pak toch liever vloeibaar. Puur omdat ik dat uit gewenning altijd gebruik. 😉

 3. 28 september 2016 / 14:07

  Ik vind het effect er eigenlijk best mooi uitzien. Normaal ben ik niet zo van de stick producten maar deze ziet er echt niet verkeerd uit!

 4. 28 september 2016 / 11:35

  Ik gebruik deze zelf als concealer! Dan is hij wel mooi… maar inderdaad, wat je zegt, als foundation blijft hij een beetje op de huid liggen

 5. 28 september 2016 / 10:33

  Ik vind het effect bij jou erg mooi, maar ik kies liever voor een vloeibare foundation

 6. 28 september 2016 / 09:58

  Het resultaat ziet er erg goed en mooi uit bij jou Lindsey! Toch zou ik het zelf ook bij vloeibare foundation houden, lijkt mij toch een stuk praktischer en sneller!

 7. 28 september 2016 / 08:23

  Ik heb volgens mij nog nooit een foundationstick gebruikt. Het blenden lijkt mij inderdaad best lastig. Ik denk dat ik toch bij een vloeibare foundation blijf haha.

 8. 28 september 2016 / 07:48

  Mooie effect! Maar ik denk dat ik ook de foundation laat liggen sinds het zolang duurt voor het inblenden.. Ik ben namelijk op zoek om dingen die mijn ochtendroutine sneller zullen maken!

 9. 28 september 2016 / 07:12

  Ik vind het er goed uit zien! Mooie effect 🙂

 10. 28 september 2016 / 06:28

  Ik heb nog nooit een foundationstick gebruikt. Ik moet zeggen dat deze er best prima uit ziet alleen zou ik de stick laten liggen als het inblenden zo lang duurt haha!