fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

De beautyspons, het is absoluut een hype. Alle beautymeiden zweren bij het sponsje tijdens het aanbrengen van foundation. Ik gebruik zelf graag de Real Techniques Miracle Complexion Sponge. Deze spons is wat mij betreft ideaal voor zowel foundation als concealer. Maar Real Techniques komt op de markt met een nieuwe sponge, namelijk de Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge. Ik ben hier super benieuwd naar en mocht jij hier ook benieuwd naar zijn, lees dan zeker verder!

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Voor het geval je het nog niet wist, Real Techniques is het bedrijf van de Pixiwoos. Ook wel bekend als de zussen Sam en Nicola Chapman. Het is alweer een aantal jaar geleden dat zij het merk ‘Real Techniques’ lanceerde en sindsdien zijn de kwasten eigenlijk razend populair. Ikzelf ben bekend met de sponzen en de kwasten sinds dit jaar en ben tot nu toe echt mega enthousiast.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Real Techniques heeft twee verschillende lijnen, namelijk de ‘normale’ lijn en de ‘bold metals’ lijn. De laatste lijn is de wat luxere lijn en de Miracle Diamond Sponge behoort tot deze lijn.

De spons zit in een doorzichtige verpakking met voornamelijk rosé gouden details. De achterkant is wit en hier vind je wat extra informatie over de spons. Het uiterlijk van deze spons is echt fantastisch. Iedere beautyspons staat bekend om zijn ‘ei-vorm’ maar deze spons is in een diamand-vorm. Hoe super tof is dit gedaan? Naast dat de vorm top is, is ook de print top. Het is namelijk een marble print, iets wat natuurlijk helemaal hip is op dit moment. In combinatie met de rosé gouden verpakking, echt een plaatje.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Door de diamantvorm heeft deze spons in totaal 13 verschillende zijdes. De punt is vooral bedoeld om kleine imperfecties te bedekken en ook voor concealer werkt dit natuurlijk top. Juist met dat puntje kun je mooi en precies werken. De kleine, platte zijdes zijn geschikt voor kleinere oppervlaktes zoals rond je ogen, mond en wenkbrauwen. De grotere, platte zijdes zijn bedoeld voor de wat grotere oppervlakken en de grote, platte bovenkant is echt bedoeld om de foundation mee in te blenden.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Let’s put this diamond to the test!! Op de linkerfoto zie je dat ik de foundation aan het inblenden ben. Ik pomp mijn foundation op de rug van mijn hand en verdeel deze met mijn vingers over het gezicht. Deze stippen blend ik  in met de vochtige ‘Miracle Diamond Sponge’. Ik gebruik voor de grote oppervlakten de platte bovenkant en voor de hoekjes (zoals de ooghoeken en neusvleugels) de punt. Op de middelste foto breng ik mijn concealer aan met de punt van de diamant. Dit doe ik door deppende bewegingen te maken. Op de rechterfoto zie je het eindresultaat van het aanbrengen van de foundation en de concealer.

Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge

Conclusie

De Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge kun je zowel droog als vochtig gebruiken. Ik persoonlijk vind het altijd fijner om te werken met een ietwat vochtige spons omdat dat meestal een wat natuurlijker resultaat geeft. Ben je echter op zoek naar een wat meer dekkend resultaat dan raad ik aan de spons droog te gebruiken.

De spons, ik ben er echt heel erg tevreden over. Zowel de vorm(geving) als de werking vind ik echt fantastisch. Je kunt met de platte zijde foundation echt top aanbrengen en concealer is met de punt echt ideaal. Met de kleine platte kanten kun je makkelijk bij plekken rondom je mond of wenkbrauwen. De spons is stevig en voelt comfortabel aan. Ik ben erg echt over te spreken!

De Real Techniques Bold Metals Miracle Diamond Sponge kost €11,95 en is o.a. te koop bij Boozyshop.nl en Themakeupspot.nl

Breng jij jouw foundation altijd aan met een spons of een kwast? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 12:58

  Ziet er super leuk uit!

 2. 11 oktober 2016 / 12:08

  Ik vind hem echt pretty en een hoog IG gehalte hebben. Fijn ook dat hij zijn werk goed doet, het resultaat vind ik ook erg natuurlijk ogen.

 3. 11 oktober 2016 / 11:30

  Ik heb een budget versie hiervan, ben er onwijs blij mee en wil nu ook de versie van dit merk gaan testen!

 4. 11 oktober 2016 / 10:53

  Wat cool! En ook wel handig dat ie werkt, inderdaad 😉 hihi!

 5. 11 oktober 2016 / 09:40

  Hij ziet er zo mooi uit! Super dat deze ook nog eens goed werkt. Ik ben benieuwd hoe die bij mij zal werken! 🙂

 6. 11 oktober 2016 / 09:33

  Wauw, wat een bijzondere spons! Lijkt mij stiekem wel wennen maar aan de andere kant ook heel praktisch omdat je met veel verschillende vlakken kunt werken. Fijn dat ‘ie jou in ieder geval goed bevalt! Ik ben nu ook erg benieuwd geworden!

 7. 11 oktober 2016 / 09:26

  Hij ziet er wel echt gaaf en uit helemaal met de verpakking. Daar is goed over nagedacht. De prijs vind ik ook wel te doen.

 8. 11 oktober 2016 / 08:07

  Wat een mooie spons! Hij ziet er al geweldig uit! Het klinkt erg goed, al zou ik hem denk ik ook een klein beetje vochtig maken.

 9. 11 oktober 2016 / 06:55

  Ik vind deze zo tof! Alleen al door de vormgeving habja. Gelukkig werkt die ook nog!

 10. 11 oktober 2016 / 06:41

  Ik heb al veel goede verhalen gelezen over deze spons. De kwasten van Real Techniques zijn bij mij al favoriet, net zoals de Miracle Complexion Sponge. Deze spons ziet er ook nog eens heel leuk uit met dat marmer lookje. Fijne review.