fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Lush Angels On Bare Skin

Lush Angels On Bare Skin

Afgelopen vrijdag kwam er op mijn blog een shoplog online waarin ik liet zien wat ik gekocht had in Rotterdam. Een van de winkels die ik bezocht was Lush en ik kocht hier o.a. Lush Angels On Bare Skin. Een product waar ik al een tijdje nieuwsgierig naar was. Vandaag lees je hier mijn review.

Lush Angels On Bare Skin

Lush is een van mijn favoriete winkels om in rond te lopen. Dat is natuurlijk op de eerste plaats omdat alles zo ontzettend lekker ruikt. Maar, daarnaast wordt je ook zo ontzettend goed geholpen door iedereen die rondloopt. De medewerkers zijn ontzettend lief en denken ontzettend met je mee. Hierboven is te zien hoe een van de medewerkers het effect van ‘Lush Angels On Bare Skin’ liet voelen op mijn hand. Mijn hand was hierna zoo zacht dat ik niet kon wachten dit product op mijn gezicht te proberen. Ik nam hem dan ook gelijk mee!

Lush Angels On Bare Skin

Dit is wat Lush zelf zegt over Lush Angels On Bare Skin: Soms is oud-en-vertrouwd gewoon het beste. Angels On Bare Skin is gebaseerd op een eeuwenoud recept, de ingrediënten geven al heel lang fantastische resultaten. Angels On Bare Skin zorgt voor een gelijkmatige teint, vermindert roodheid en verbetert de gezondheid en het uiterlijk van je huid. De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt. De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!

Lush Angels On Bare Skin

Lush Angels On Bare Skin

Oke, fotogeniek is Lush Angels On Bare Skin niet. Maar goed, daar gaat het uiteindelijk ook niet om. De structuur is echt een kleistructuur. Je gebruikt het als volgt: Je pakt een stukje van de klei ter grootte van een erwt en maakt hier met behulp van een paar druppels water een papje van. Dit masseer je zachtjes over je huid/gezicht. Tip: Het voelt fijner aan als je zorgt dat je huid/gezicht vochtig is. Nadat je het in hebt gemasseerd laat je het eventjes intrekken en spoel je het vervolgens af met lauw water. Hierna dep je je huid droog en heb je echt een mega zachte en schone huid.

Lush Angels On Bare Skin

Zelf heb ik niet echt last van een onrustige of onzuivere huid. Ik gebruik Lush Angels On Bare Skin dan ook echt als gezichtsreiniger. Lekker nadat al je make-up van je gezicht af is. De scrubdeeltjes in deze reiniger zijn amandel en lavendel en die zijn beide erg zacht. Daardoor is hij ook geschikt voor de gevoelige huid.

Lush Angels On Bare Skin bevat geen conserveringsmiddelen. Het grootste bestanddeel is klei en de water voeg je zelf toe. Hij is erg vers en is ongeveer 3 maanden houdbaar. Als je hem goed bewaard dan is hij zelfs iets langer houdbaar. Mijn tip is dan ook geen water in het potje te laten komen en het product eruit te halen met een spatel/lepeltje.

Lush Angels On Bare Skin is te koop voor 9,50 voor 100gram bij de Lushfilialen of online op www.lush.nl  

Waar reinig jij altijd je gezicht mee? 

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 23 juni 2015 / 22:02

  Lijkt mij een fijn product 🙂
  X

 2. Marleen
  23 juni 2015 / 21:52

  Oeh , klinkt als een heel fijn product! Lush is een leuke winkel! Fijne review 🙂

 3. julia
  23 juni 2015 / 20:00

  De pearl massage bar is ook een echte aanrader! Zodra je deze op je huid laat smelten is het net of je weer in de winkel rond loopt. Ook ruik je de oliën super lang die er in zitten. Ik heb ook angels on bare skin en toevallig heb ik wel een onzuivere huid. Al mijn oneffeheden en puistjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen door deze scrub! Ik ga dit zeker vaker kopen!

  • lindsey.beljaars
   23 juni 2015 / 20:12

   Ah leuke tip, bedankt! Ga hier zeker naar kijken. Goed om te horen dat Angels On Bare Skin ook voor een onzuivere huid zo goed werkt. X

 4. 23 juni 2015 / 18:42

  Lush heeft fijne producten! Ik heb hier ook veel positieve verhalen over gehoord.

  • lindsey.beljaars
   23 juni 2015 / 18:44

   Ja! Lush Angels On Bare Skin is echt een aanrader!