fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

VAKANTIE!!

IMG_3634

Lieve lezers en vooral lezeressen,

Nadat ik al honderden foto’s heb gezien van het strand, cocktails en de zee, is het nu ook mijn tijd om heerlijk op vakantie te gaan. Oh man, wat heb ik er zin in!

Ik heb er een hele tijd over nagedacht of dat ik wel of niet vooruit zou gaan werken. Uiteindelijk is mij dit niet gelukt. Zoals jullie misschien niet weten, heb ik gewoon een full-time baan en daarnaast studeer ik ook nog HBO Deeltijd. Af en toe is één artikel per dag voor mij al een hele opgave. Mijn baas was de afgelopen twee weken op vakantie waardoor ik het even allemaal moest regelen. Zo had ik de hele dag de bedrijfstelefoon en kreeg ik alle mailtjes op mijn bord. Geen probleem hoor, maar natuurlijk wel ont-zet-tend druk! 2 weken vooruit werken was dan voor mij ook geen optie!

Sorry dus, maar bij deze ben ik dus even een tijdje offline! Morgenochtend, heel vroeg, vertrek ik samen met mijn vriend naar Zuid-Frankrijk. We gaan twee volle weken weg en gaan in totaal naar 4 verschillende bestemmingen. We hebben een chalet gehuurd, een paar dagen een luxe appartement, een hotel en zetten ook voor een paar dagen een tentje op. Zoooo veel zin! Natuurlijk ga ik mijn verhalen en belevingen hier met jullie delen en zullen jullie tussendoor op Instagram wat heerlijke vakantiekiekjes voorbij zien komen!

Het eerst volgende artikel komt online op maandag 31 augustus. Vanaf dan ben ik natuurlijk weer helemaal back en kunnen jullie weer iedere dag een artikel van mij verwachten. Dan zeg ik voor nu: Houdoe en tot de 31ste!

Heel veel liefs,

Lindsey Beljaars

P.S. Op mijn Instagram loopt een winactie voor een MAC Lipstick. Mocht je hier nog niet aan meedoen, doe dit dan zeker. De winnaar maak ik zondag 30 augustus bekend. Tot dan kun je dus gewoon lekker meedoen. Succes! X

Delen:

7 Reacties

 1. 25 augustus 2015 / 11:20

  Ik snap dat vooruit werken moeilijk is als je daarnaast gewoon een voltijd baan hebt! Ieder geval heel veel plezier in Zuid-Frankrijk!

 2. 18 augustus 2015 / 17:27

  Enjoy!

 3. 17 augustus 2015 / 22:03

  Hele fijne vakantie gewenst! Ik zie de foto’s wel op instagram verschijnen!

 4. 14 augustus 2015 / 16:05

  Wat knap dat je dat allemaal zo volhoudt! Geniet van je welverdiende vakantie!!

 5. 14 augustus 2015 / 13:52

  Héél veel plezier, ga lekker genieten! <3

 6. 14 augustus 2015 / 13:19

  Veel plezier, fijne vakantie!

 7. 14 augustus 2015 / 09:56

  Ohhh heerlijk! Als je dit nog leest, geniet van je vakantie!!