fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

25 Levensvragen

25 Levensvragen

Het is officieel geen TAG, maar dit gaat nu wel rond in beautyland. 25 levensvragen. Ik vond het leuk om deze te beantwoorden, zodat jullie mij ook een beetje beter leren kennen. Benieuwd naar mijn antwoorden op 25 levensvragen? Pak dan lekker een kopje thee en lees gezellig mee!

25 Levensvragen

1. Hoe zit de homescreen van je telefoon eruit?

Een foto van mijn vriend en ik, op de motor in Durbuy (België)

2. Je loopt de kroeg in, wat bestel je?

Dat ligt aan mijn bui en aan de kroeg. Vaak is het of een biertje, een rosébiertje of een droge rosé. Als ik de BOB ben dan gewoon een Spa Blauw!

3. Welk woord gebruik je eigenlijk echt te vaak?

Phoee, dat kan ik beter aan de mensen om mij heen vragen, denk ik? Ik heb het zelf niet zo in de gaten. Ik denk dat het ‘mega’ is. Alles is mega leuk, mega interessant of mega lachen. Hahah! Stom woord.

4. Wat is je favoriete film?

Oké, lastige vraag. Waarom? Omdat ik films eigenlijk altijd maar één keer leuk vind en hem daarna wel heb gezien. Ik kijk heel graag films maar wel graag elke keer een nieuwe. Wat ik wel echt een mega (hahah!) indrukwekkende film vond is American Sniper. Vooral het moment in de bioscoop dat de aftiteling begon en gewoon alle mensen in de bioscoop zeker nog een kwartier stil naar het scherm bleven staren. Kippenvel!

5. Wat is je guilty pleasure op het gebied van TV?

Pfff.. ik kijk eigenlijk heel weinig TV. Wat wel op de een of andere manier standaard in mijn routine zit is nog steeds Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat gaat gewoon automatisch. Al mis ik het nu met de zomerstop ook totaal niet.

6. Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?

Ik heb nooit echt een favoriet nummer ofzo. Ik werk fulltime en daar hebben wij eigenlijk gewoon de hele dag door de radio aanstaan. Op dit moment vind ik ‘Ghost Town’ van Adam Lambert een heerlijk nummer.

25 Levensvragen

7. Naar wie was je laatste appje?

Naar mijn nicht Brenda. Afgelopen maandag zijn we in de avond gaan varen in de Biesbosch en dat was echt on-wijs gezellig. We hebben er nu nog lol om!

8. Wat was je eerste mailadres?

Hahaha, uuhm? Dat weet ik serieus echt niet meer. Het zal iets van Linnie_Kusjuh@hotmail.com zijn geweest ofzo.

9. Waar kun je je enorm aan ergeren?

Mensen die ontzettend slenteren in de stad. Die voor mijn voeten lopen, plots stil gaan staan voor een etalage. Zoo irritant, echt mens, loop door. Ik kan daar zoo niet tegen. Iemand hier nog meer last van?

10. Wat is je meest awkward moment?

Iedereen heeft waarschijnlijk wel zo’n mega awkward moment meegemaakt, dat je bijvoorbeeld moet kotsen in de bus, valt midden in de aula e.d. Ook ik! Tsja, mega awkward maar achteraf kan ik er altijd juist om lachen.

11. Wat is je favoriete dag van het jaar?

Hmm, er zijn genoeg mooie dagen in het jaar. Doe mij maar een heerlijke zomeravond. Dat het warm genoeg is om tot in de late uurtjes buiten te zitten met een heerlijk kampvuur, goede rosé en sterke verhalen. Ja, dat is echt op en top genieten voor mij!

12. Wat is je favoriete emoji?

Ik vind de emoji met de hartjesoogjes het leukst. Of het aapje met zijn handjes voor zijn ogen. Dat vind ik ook een hele leuke!

25 Levensvragen

13. Katten of honden?

Of geiten, kippen, minivarkentjes of konijnen? Oké, laat ik even duidelijk maken dat ik echt de grootste dierenvriend ben. Ik vind ieder dier zooo leuk! Wil later zoo graag een heerlijke grote tuin waar ik ruimte genoeg heb voor dieren. Lijkt me heerlijk. Maar voor nu, honden. Ik heb zelf een hondje, een franse bulldog. Echt de liefste bulldog ooit!

14. Utrecht of Amsterdam?

Utrecht ken ik niet heel goed, Amsterdam daarentegen juist wel heel goed. Toevallig zei ik laatst nog tegen een vriendin van me dat het misschien wel leuk was een keertje in Utrecht te gaan shoppen. Voor nu hou ik het dus even bij Amsterdam, maar dat kan gaan veranderen.

25 Levensvragen

15. Koffie of thee?

Koffie, yes please! Gewone koffie, zonder melk, zonder suiker. Ik functioneer echt in de ochtend gewoon niet zonder koffie. Na 2 bakkies gaat het alweer een beetje beter met me, haha! Bij die twee bakken blijft het dan ook en dan ga ik over op de water. Ik drink heel veel water en in de avond pak ik dan nog een lekker kopje thee. Het liefst Pickwick Green Tea Coconut of verse muntthee.

16. Serie of film?

Film! Ik ben echt niet heel erg fan van series. Heb ook geen netflix en kijk ze gewoon echt nooit. Lekker een filmpje, anderhalf uur, en klaar!

17. Engeland of Amerika?

Ik ben al in veel landen geweest, maar Engeland en Amerika allebei niet. Ik zou eigenlijk afgelopen maand naar Londen zijn gegaan met een vriendinnetje maar daar kwam helaas iets tussen. Amerika wil ik ook absoluut nog heen. Beide wil ik dus erg graag bezoeken maar kan er nog geen keuze tussen maken.

18. Vlees of vis?

Ik eet meer vlees, maar ik houd meer van vis. Gek eigenlijk! Vlees is zo gewoontjes. Kip door een salade, gehakt door de spaghetti, ham op je brood. Je kent het wel. Terwijl ik van vis echt enorm kan genieten. In een restaurant zal ik dan ook sneller vis bestellen i.p.v. vlees. Heer-lijk!

25 levensvragen

19. Drank of drugs?

Drank! Duidelijk. Met drugs hoef je bij mij niet in de buurt te komen.

20. Spice Girls of Backstreet Boys?

Waar vroeger alle meiden posters uit de Hitkrant op hun kamer hadden hangen, was ik waarschijnlijk slootje aan het springen tussen weilanden, haha! Ik was vroeger als kind eigenlijk vooral buiten. Ik had geen favoriete band of idool. Als ik dan toch moet kiezen dan kies ik voor de Spice Girls.

21. Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Sesamstraat! Dat mocht ik altijd kijken en daarna moest ik naar bed! hihi!

22. Bert of Ernie?

Bert. Gewoon door zijn bananenhoofd!

23. Buurman of Buurman?

Uuhm… Buurman dan maar?

24. Meest random feitje over jezelf?

Ik lust alles behalve olijven. Blegh

25. De belangrijkste levensles die je de afgelopen jaren hebt geleerd?

Doe wat je leuk vind en laat je door niemand tegenhouden!

 

Zo, dit was hem dan! 25 levensvragen over mijn leven. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Wil jij ook antwoord geven op deze vragen, dan kan dat natuurlijk. Mocht je er een blogpost van maken, dan zou ik het leuk vinden als je dat in de reacties achterlaat zodat ik ook jouw antwoorden kan lezen!

Liefs Lindsey

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

17 Reacties

 1. 8 augustus 2015 / 22:59

  Haha erg leuk om te lezen!

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 19:35

   Inderdaad, scheelt veel he! Daarom doe ik het meestal bestellen met uiteten. Dan heb ik zoiets van: nu zijn we toch al uiteten, kan ik het maar beter goed doen, haha! 🙂

 2. Pleun
  7 augustus 2015 / 11:53

  Deze tag was herkenbaar en dit was de eerste keer dat ik op je blog was maar ik ben heel enthousiast over je blog?
  Xx

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 12:49

   Aah dankjewel Pleun! Heel erg leuk om te horen!

 3. 7 augustus 2015 / 11:51

  Langzaamlopende mensen, ik kan er ook echt niet tegen. Ik krijg nu een beeld in mijn hoofd waarop wandelpaden ook van die snelheidslimieten moeten hebben net als op de snelweg, elke strook een apart tempo zeg maar :’)

  • lindsey.beljaars
   7 augustus 2015 / 12:49

   Jaaa zoo irritant he, jou idee lijkt mij een prima plan. Ik zou zeggen: uitvoeren maar, haha!

 4. 6 augustus 2015 / 21:41

  Erg leuke tag en super leuk om te lezen. Ik moest ook altijd na sesamstraat naar bed haha.

  • lindsey.beljaars
   6 augustus 2015 / 22:02

   Dankjewel Saskia, lief dat je reageert! Hihi jeugdsentiment 😀

 5. 6 augustus 2015 / 21:34

  Blijft een leuke tag, terwijl het dat eigenlijk officieel niet is haha. Die ergernis aan sloom lopende mensen in de stad herken ik haha!

  • lindsey.beljaars
   6 augustus 2015 / 22:01

   Het is inderdaad officieel geen TAG, maar wel ff makkelijk om hem zo te noemen, haha! Jaa irritant he, pfff!

 6. 6 augustus 2015 / 20:11

  Heel leuk artikel om te lezen. Vooral als nieuwe lezer, weet ik gelijk meer over je, haha.

  Lots of love!

  bluestic.blogspot.com

  • lindsey.beljaars
   6 augustus 2015 / 22:01

   Aah, dat vind ik lief! Dankjewel!

 7. 6 augustus 2015 / 18:36

  Ah ik ben ook al zo een grote dierenvriend haha! Mijn vriend wordt er soms gek van. Dan zie ik een paar random paarden op een grasveld (dat is heel bijzonder hier in Amsterdam) en dan wil ik ernaartoe om ze te aaien, haha.

  • lindsey.beljaars
   6 augustus 2015 / 22:00

   Hahaha ik wil altijd alle dieren ook aaien en knuffelen, zelfs al zijn ze niet aai/knuffelbaar. Mijn vriend is net zo’n dierenvriend dus die wordt er niet gek van , haha! 😀

 8. 6 augustus 2015 / 11:25

  Jaaa, dat nummer van Adam Lambert hangt heel de dag in mijn hoofd, heerlijk! Net zoals varen in de Biesbosch, ook al zo fijn :-)!

  • lindsey.beljaars
   6 augustus 2015 / 16:05

   haha jaa ik vind het ook een heerlijk nummer, en varen? Tsja dat is altijd goed! 🙂