fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn travel wishlist

Mijn travel wishlist

Op Instagram zit ik in een algoritme vol met travel accounts. Jeetje, wat krijg ik daar een zin van om te reizen. Stiekem heb ik nog wel een aantal bestemmingen op mijn travel wishlist staan. Het travel algoritme van Instagram inspireerde mij om deze wishlist te verwerken in een artikel op mijn blog. Ben jij benieuwd naar mijn travel wishlist? Lees dan gezellig met mij mee.

Reizen door Zuid-Afrika

Wist je dat Zuid-Afrika het mooiste land ter wereld wordt genoemd? Nu heb ik echt al prachtige reizen gemaakt en ben ik van mening dat iedere bestemming afzonderlijk prachtig is maar toch staat een rondreis Zuid Afrika hoog op mijn lijstje. Ik ben sowieso dol op natuur en dieren en het lijkt me geweldig om ‘The Big Five’ te spotten op safari. Daarnaast zou ik ook Kaapstad en haar Kaapse Winelands niet willen overslaan. Juist de combinatie van de stad met haar historische bezienswaardigheden en de uitgestrekte natuur lijkt mij perfect voor de rondreis.

Een aantal jaar geleden heb ik een roadtrip door West Amerika gemaakt en dat was ook een afwisseling tussen stad en natuur en dat was zo leuk en gaaf!

Japan

Yes, Japan, hoog op het lijstje van mijn vriend. Hij heeft het echt al jaren over Japan en daardoor ben ik mij hier ook in gaan verdiepen. Bij Japan denk je natuurlijk automatisch aan Tokio en aan een gigantische stad. Natuurlijk is dit maar één kant van Japan maar wel een die je, naar mijn mening, natuurlijk ervaren moet hebben. Maar, google maar eens naar de natuur van Japan. Oh wauw! Die is echt ge-wel-dig! Het is een land waar je, in één reis, alle seizoenen kunt ervaren. Van lente tot herfst en van zomer tot winter, Japan has it all! 

Australië/Nieuw-Zeeland

In 2019 besloten we een verre reis te maken en twijfelden we tussen Australië/Nieuw-Zeeland en Costa Rica. Uiteindelijk zijn we naar Costa Rica gegaan met twee vrienden omdat mijn vriend al in Australië is geweest. In Costa Rica hebben we echt zo’n geweldige reis gemaakt. Costa Rica is zo’n prachtig land, de natuur is adembenemend en de vibe van de mensen is aanstekelijk. Maar, deze reis wilt natuurlijk niet zeggen dat Australië/Nieuw-Zeeland niet nog steeds op ons lijstje staat. Het liefst willen we het wel combineren en staat misschien Nieuw-Zeeland hoger op het lijstje dan Australië. De gedachte is meer: ‘Als we dan toch zover naar de andere kant van de wereld vliegen, kunnen we het beter combineren!’

Dit is mijn travel wishlist. Natuurlijk staan er nog meer bestemmingen op het lijstje maar dit is absoluut de top 3. Wat is jouw travel wishlist? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: