fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Wat moet je doen als je je eigen kleding wilt bedrukken?

Wat moet je doen als je je eigen kleding wilt bedrukken?

Heel veel soorten kleding lijkt tegenwoordig op elkaar, je ziet veel mensen lopen in dezelfde soort outfits. Het kan fijn zijn om tot een groep te behoren en dezelfde soort kleding te dragen als de rest, maar veel mensen kiezen er ook voor om juist er tussen uit te springen, bijvoorbeeld door middel van de kleding die ze dragen. Om er tussenuit te springen met je kleding, kun je er voor kiezen om je eigen kleding te ontwerpen en te laten bedrukken. Hieronder geven we je een helpende hand bij wat je moet doen als je je eigen kleding wilt bedrukken.

Een idee

Allereerst begint het met een idee, wat voor soort ontwerp wil je op een kledingstuk hebben? Ga eens brainstormen en werk verschillende ontwerpen uit om te kijken of er iets wat er tussenuit springt. Als je eenmaal een ontwerp heb gevonden of gemaakt die je mooi vind, dan kan je verder naar de volgende fase.

Kledingsoort

De tweede stap is om een kledingsoort uit te zoeken, zo kun je bijvoorbeeld een muts met logo bedrukken. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een trui, T-shirt of zelfs sokken. 

Drukkerij

Dan is de laatste stap om op zoek te gaan naar een drukkerij die je kleding dan ook daadwerkelijk wilt gaan afdrukken. Je kunt zelf ook kleine designs op kleding bedrukken door middel van een strijkijzer, maar een drukkerij levert meestal betere kwaliteit en je kunt er meer kanten mee op. Bij een drukkerij heb je namelijk ook verschillende drukmethodes waar je uit kan kiezen. Kijk even goed welk soort kleding je hebt en welke daar het beste bij past.

In een wereld waarbij we allemaal kledingtrends hebben, zien we veel mensen met dezelfde soort kleding over straat lopen. Tegenwoordig zijn het allemaal neutrale kleurtjes en zie je ook veel bruine broeken langskomen. Het kan een veilig gevoel geven om met de rest van de mensen mee te gaan op het gebied van fashion, maar sommige mensen houden er ook van om er tussenuit te springen. Je kunt dit doen door je eigen kleding te ontwerpen en laten bedrukken. Het begint hierbij altijd met een idee, wat wil je op een kledingstuk hebben staan zodat het echt van jou is? Daarna moet je een kledingsoort gaan kiezen, denk bijvoorbeeld aan een trui. Als laatste moet je nog een drukkerij hebben die de kleding voor je wilt drukken.

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: