fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Een romantisch Oud & Nieuw

Een romantisch Oud & Nieuw

Heb jij vrij tussen Kerst en Oud & Nieuw? Ik denk veel mensen wel. Persoonlijk heb ik geen vrij en werk ik alleen de donderdag en vrijdag vóór oudejaarsdag nog. Ik vind dit nooit zo heel erg, het zijn toch wat gekke rustige dagen waarbij het eigenlijk altijd juist wel extra gezellig is op kantoor. Kerst vieren we met familie en met Oud & Nieuw staat er een feest gepland bij vrienden. Onwijs veel zin in! Heb jij helemaal geen zin om te feesten met Oud & Nieuw en kies jij, met jouw partner, liever voor een romantisch Oud & Nieuw? Ik geef je in dit artikel een leuke tip!

Bijzondere overnachting

Het is natuurlijk ook heel bijzonder om samen met je partner het nieuwe jaar in te luiden. Misschien kan het eigenlijk niet romantischer. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het thuis heel gezellig te maken door een mooie aankleding met lekker veel kaarslicht en bijvoorbeeld lekker te koken of te bestellen bij je favoriete restaurant. Maar je hebt in Nederland ook heel veel leuke opties voor bijzondere overnachtingen. Door hiervoor te kiezen wordt de jaarwisseling natuurlijk nog een tikkeltje specialer en ben je er samen echt even tussenuit.

Je kunt kiezen voor een getaway in de natuur, in alle rust en ver uit de stad en weg van het vuurwerk. Kies dan bijvoorbeeld voor een prachtige boomhut of een cozy tinyhouse. Dit is overigens ook ideaal als je je viervoeter mee wilt nemen. Liever wel overnachten in de stad met de gezelligheid en het vuurwerk? Kies er dan voor om een heerlijk hotel tijdens Oud & Nieuw te boeken. Wist je dat er hotels zijn met speciale Oud & Nieuw arrangementen? Deze arrangementen hebben een culinaire en feestelijke insteek. Zo kun je bij Fletcher bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement inclusief overheerlijke gerechten en natuurlijk een glas bubbels. Want, er moest uiteraard getoost worden op het nieuwe jaar met champagne! Het grootste voordeel van een hotelovernachting tijdens Oud & Nieuw? Je hebt geen gedoe en zorgen over wat je allemaal in huis moet halen en kunt lekker genieten!

Ga jij voor een party of voor een romantisch Oud & Nieuw?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: