fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Ode aan de zomer

Ode aan de zomer

In dit artikel wil ik een ode aan de zomer doen. Want jeetje, wat heb ik ongelofelijk genoten van de zomer. Gisteren heb ik op mijn Instagram een carrousel post geplaatst met in totaal 10 foto’s. Het was heel moeilijk om deze 10 foto’s te kiezen omdat ik natuurlijk mega veel leuke foto’s heb van de zomer maar toch geeft deze post wel een hele leuke weerspiegeling van mijn vakanties. In dit artikel zoom ik er graag even op in.

Dit was mijn zomer

Vrienden en familie, onze liefste mensen om ons heen op de mooiste plekken in Europa. Ik denk dat dat de beste beschrijving is van onze zomer.

Ik trapte de zomer af in juni in Zuid-Frankrijk. Met zes vrienden waren we in Castellane en hebben we heerlijk getourd met onze motoren. Inmiddels is dit wel een ieder jaar terugkomende traditie en het is ieder jaar weer een onwijs gezellige week die ik absoluut voor geen goud zou willen missen. Wat een top groep!

Na de trip in Zuid-Frankrijk waren we 4 dagen thuis en vlogen we vervolgens met een andere vriendengroep naar Empuriabrava. We waren hier in totaal met z’n negenen en hebben hier heerlijke dagen gehad. Het weer in Spanje was geweldig, we hebben heerlijk gevaren met de boot en zijn o.a. in Estartit geweest. Vanuit Empuriabrava zijn we ook een dag, met de trein, in Barcalona geweest. Ook mega leuk! Absoluut weer een geweldige trip waar we onwijs van hebben genoten.

Zomervakantie

Na wat weken in Nederland vol leuke feestjes en festivals was het in Augustus tijd om weer naar Zuid-Frankrijk te gaan. In totaal zijn we hier drie weken geweest en dit waren drie hele afwisselende weken. In de eerste week hadden we bezoek van vrienden en familie. Mijn broer en schoonzus waren de hele week bij ons en dat was echt zo gezellig. Het weer was fantastisch dus we hebben lekker genoten van de omgeving en regelmatig verkoelend een meertje opgezocht. Natuurlijk ook lekker gegeten, gebarbecued en de nodige wijntjes, biertjes en Gin-Tonics gedronken.

De eerste week was zeer geslaagd en hierna vertrokken mijn broer en schoonzus en kwamen mijn schoonouders aan in Zuid-Frankrijk. Dat is ook altijd onwijs gezellig! Na een paar dagen met elkaar zijn mijn vriend en ik op de motor gestapt. Vanuit Castellane zijn we naar Nice gereden en hier hebben we de Ferry naar Corsica genomen. Op Corsica hebben we samen een hele week rondgetourd en dat was echt geweldig. Corsica is een prachtig eiland en ik ga hier binnenkort absoluut een artikel over schrijven met alle tips en aanraders, so stay tuned!

Na de heerlijke week in Corsica kwamen we weer terug in Castellane aan. Ook hier waren we weer een paar dagen met mijn schoonouders en vervolgens kwamen er ook nog andere vrienden van ons aan in Zuid-Frankrijk. Wat een planning en timing hè? Het kwam dit jaar gewoon echt zo leuk uit allemaal! We vonden het heel erg leuk om de vakanties zo te kunnen delen met vrienden en familie, het was echt geweldig. Een top zomer! Vandaar, nu het toch echt weer herfst begint te worden, nog even een Ode aan de zomer.

Heb jij ook zo genoten van de zomer?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: