fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn christmas wishlist

Mijn christmas wishlist

It’s Christmas time! Zoals jullie inmiddels wel weten een van mijn favoriete tijden van het jaar. Nee, ik ben helemaal geen fan van de herfst en de winter maar zodra de kerst in zicht komt vind ik het stiekem toch wel heel erg gezellig. Natuurlijk heb ik, zoals ieder jaar, weer een wensenlijstje voor kerst. In dit artikel is het tijd om mijn christmas wishlist met jullie te delen. Ben je nieuwsgierig of kun je wellicht nog wel wat cadeau inspiratie gebruiken? Lees dan gezellig met mij mee.

iPhone 15

Oké, ik val maar gelijk met de deur in huis. Eén van de nieuwe iPhone 15 modellen staat bovenaan mijn wensenlijstje voor kerst. Als content creator is mijn iPhone mijn belangrijke tool en ik doe er werkelijk alles mee. Het plaatsen van mijn social media posts, het beantwoorden van mails, het maken en bewerken van foto’s en video’s en ga zo nog maar even door. Een goede telefoon is voor mij gewoon echt een must. Op dit moment heb ik de iPhone 12 Pro Max en alhoewel ik daar echt nog wel blij mee ben vind ik een upgrade toch ook wel heel fijn. Het liefst ga ik dan voor de iPhone 15 pro max, in de kleur wit of naturel, met een geheugen van 512GB.

Teddy schommelstoel

Op het gebied van interieur is mijn wishlist eindeloos dus laat ik jullie hiermee niet lastig vallen. We gaan natuurlijk verhuizen en nemen uit ons oude huis weinig mee qua interieur dus we hebben nog wel wat nieuwe items nodig. Alleen maar heel leuk om mee bezig te zijn natuurlijk. Via Facebook spotte ik echter een prachtige schommelstoel met witte schapenvacht. Zo’n heerlijke, hoge schommelstoel met massief houten poten in een prachtige crème, off white kleur. Stiekem heb ik deze teddy schommelstoel dus aan mijn christmas wishlist toegevoegd om neer te kunnen zetten in de kinderkamer. Want, zoals jullie inmiddels wel weten, er is een kleintje op komst.

YSL Libre Eau De Parfum

Last but not least, de YSL Libre Eau De Parfum. Heb je deze geur weleens geroken? Oh my, hij is echt fantastisch. Het is een vrij nieuw en heel vrouwelijk parfum van Yves Saint Laurent. Sinds ik deze geur heb geroken staat hij op mijn wishlist. Daarnaast is de glazen flacon met zwarte en gouden details ook gewoon een plaatje om te zien en hoop ik deze geur toe te mogen voegen aan mijn parfum stash. Eén ding weet ik zeker, hij ruikt fantastisch en shined op je toilettafel.

Wat is jouw christmas wishlist? Merry X-Mas! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: