fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Labello Hyaluron Lip Moisture

Labello Hyaluron Lip Moisture

Hydrateren! Het is belangrijk met deze hete temperaturen. Iedere maand krijg ik als lid van de Kruidvat Squad een goed gevulde box met hierin allerlei nieuwe producten. De Labello Hyaluron Lip Moisture was hier één van. De timing was perfect want ik kon een nieuwe labello goed gebruiken. Ik heb hem dan ook inmiddels al een tijdje in gebruik om een goede mening te kunnen vormen. Ik vertel je er alles over in deze review. Let´s go!

Labello Hyaluron Lip Moisture

Labello Hyaluron Lip Moisture review

Deze Labello is verrijkt met hyaluron. Dat is natuurlijk duidelijk op de maken aan de productnaam en de verpakking. Hyaluronzuur is een zeer effectief hydraterend ingrediënt dat de natuurlijke productie van hyaluronzuur activeert. Hierme belooft Labello dus een ultrahydraterende formule. Dat klinkt veelbelovend want gebarsten lippen en velletjes willen we natuurlijk niet.

De verpakking is typisch Labello. Heel herkenbaar, goed gedaan! Ze zijn gegaan voor een zilveren, metallic look waarbij de nadruk dus echt duidelijk gelegd is op het hyaluronzuur dat aan de formule is toegevoegd. Op de verpakking zie je een soort druppel afgebeeld dat de vochtboost beeldend kracht bij zet.

Labello Hyaluron Lip Moisture

Labello review

Een lippenbalsem heb ik altijd in mijn tas zitten. Na het ontvangen van deze Labello Hyaluron Lip MoisturePLUS heb ik hem dus meteen in mijn tas gemikt. Inmiddels heb ik hem al veel gebruikt en kan ik niet anders zeggen dan dat het een fijne Labello is. Hij is heel neutraal en bevat dus geen kleur of smaak. Het voelt bijna als een laagje water op je lippen want de formule is heel dun.

Om de Labello goed zijn werk te laten doen is het wel belangrijk om er niet te veel aan te zitten. Doordat de formule vrij dun is, is hij namelijk anders wel snel van je lippen verdwenen. De formule is meer jelly of olieachtig in plaats van dik en boterig. Ik moet wel zeggen dat hij heel fijn is en doet wat hij beloofd. Een aanrader is deze Labello dus absoluut. Hij blijft bij mij dus lekker in mijn tas zitten tot hij op is!

Je koopt deze Labello Hyaluron Lip Moisture voor €5,99 bij Kruidvat.

Heb jij ook altijd lippenbalsem in je tas?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: