fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda

Natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda

En dan ben je inmiddels alweer bijna 22 weken zwanger. Woow, time flies! Hoezo is het alweer bijna twee weken geleden dat ik op de helft was? Het is echt bizar hoe snel dit gaat. Voor mijn gevoel stond ik vorig weekend nog met een positieve zwangerschapstest in de badkamer maar niets is minder waar. In de weken die zijn verstreken ben ik uiteraard wat, voor mij, nieuwe producten gaan gebruiken. Zoals onder andere de natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda. Een olie die ik nu een tijdje gebruik en ik dacht, laat ik daar mijn eerlijke mening eens over delen. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan gezellig mee.

Natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda

Weleda zwangerschapsolie

Sowieso weet je dat ik het nog nooit onder stoelen of banken heb geschoven dat ik fan ben van Weleda. Op mijn blog staan meerdere reviews van het merk online. Zo gebruik ik op dit moment iedere ochtend de Weleda Skin Food Voedende Dagcrème. Dat is natuurlijk ook niet voor niets. Oh en fun fact, ook voor de baby heb ik al een aantal producten van Weleda klaarliggen. Zo leuk!

Bij een zwangerschap veranderd natuurlijk je huid. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vind dat ik een bescheiden ‘buikje’ heb maar goed, uiteraard is het inmiddels duidelijk zichtbaar dat ik zwanger ben. Vanaf het moment dat ik ontdekte dat ik zwanger ben, ben ik gaan smeren met lotion en olie. Inmiddels smeer ik mijzelf iedere ochtend en avond in met de natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda. Natuurlijk om te zorgen dat mijn huid lekker soepel blijft en de kans op striae te verminderen.

Amandelolie is het hoofdingrediënt van deze Weleda zwangerschapsolie. Verder bevat de olie een combinatie van tarwekiemolie en biologische jojoba-olie. De olie is verrijkt met pure etherische oliën van roos, sinaasappelbloesem en mirre. Deze zorgen voor een hele zachte, licht kruidige geur. De olie ruikt echter totaal niet te sterk en dat is tijdens de zwangerschap wel echt heel fijn. De combinatie hiervan voedt de huid intensief, reguleert het vochtgehalte en ondersteunt herstellend vermogen van de huid.

Mijn ervaring

De olie koop je in een licht roze, rechthoekige kartonnen verpakking. Hierin zit een donkergroen, glazen flesje met een typische Weleda verpakking en een wit pompje. Sowieso een dik pluspunt dat deze olie in een pompflacon zit. De olie is licht geel van kleur en vrij vloeibaar. Hij laat zich heel makkelijk over de huid verdelen en je kunt hem echt goed in de huid masseren. Ik breng de olie aan op o.a. mijn buik, decolleté, dijen en billen. Het is een lekkere, vettige olie die wel snel intrekt.

*even afkloppen* maar mijn huid is lekker soepel en vormt nog geen tekens van zwangerschapsstriemen. So far so good! In de tussentijd blijf ik trouw iedere ochtend en avond smeren met deze heerlijke olie van Weleda. Ik ben er blij mee en koop hem absoluut opnieuw als deze fles leeg is. Oh en don’t forget, deze olie werkt niet alleen tegen zwangerschapsstriemen maar ook bij jeuk en een trekkerig gevoel. Daarnaast raden ze aan hem tot 3 maanden na je zwangerschap te blijven gebruiken. Lekker smeren dus!

Deze natuurlijke zwangerschapsolie van Weleda kost € 17,99 voor 100ml. Hij is online bij Weleda verkrijgbaar.

Gebruik jij weleens verzorgingsproducten van Weleda? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: