fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Het is vandaag World Refill Day. Een dag die wereldwijd is geïntroduceerd als bewustwordingscampagne om plasticvervuiling te voorkomen en mensen te leren om met minder afval te leven. Er zijn op dit moment heel veel bedrijven en merken die hierop inspelen en duurzaamheid heel hoog in het vaandel hebben staan. Happy Earth is er een van en zij hebben een nieuwe deodorant geïntroduceerd. Namelijk de Happy Earth Just Add Water Deo Spray. Ik vertel je hier graag alles over. Let’s go! 

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Just Add Water Deo Spray van Happy Earth

Just add water, that’s it! 

De meest duurzame deospray 

Dit is een 100% natuurlijke deodorant met maar 1 ingrediënt, namelijk stukjes pure aluinsteen. Dit is een mineraal zout dat de bacteriën doodt zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. Deze stukjes worden geleverd in een doorzichtige fles gemaakt van gerecycled plastic met een witte spraydop. De bedoeling is dus dat je thuis water toevoegd waardoor je het onnodig vervoeren van water vermindert. Duurzaam dus! Daarnaast kun je de fles 6x navullen, hoe chill is dat? Wanneer het flesje leeg is voeg je dus gewoon weer wat water toe en you’re all set. Briljant toch?

Happy Earth Just Add Water Deo Spray

Deze duurzame deo geeft je 24 uur bescherming tegen ongewenste geurtjes. De spray zelf is geurloos, vegan en dierproefvrij. Ze draagt dan ook de keurmerken van NATURE, Vegan Society en Zero Plastic Inside. Heb je last van een gevoelige huid? No worries! Deze deodorant is hypoallergeen.

Happy Earth Deo review

Natuurlijk heb ik deze Happy Earth Just Add Water Deo Spray uitgebreid getest. Voor mij was het de eerste ervaring met een aluinsteen deodorant. In het begin moest ik voornamelijk wennen aan de sprayflacon. Ik ben namelijk echt een roller of een deospray gewend. Dit is meer een natte spuitfles natuurlijk. Toch was ik daar ook redelijk snel aan gewend en was mijn huid ook vrij snel aan de aluinsteen gewend. De deo doet zijn werk en houd mij de hele dag fris en vrij van zweetgeurtjes. Nu moet ik hierbij wel zeggen dat ik sowieso niet snel last heb van een zweetlucht en ook niet overmatig zweet. Voor mij is deze deodorant in ieder geval zeker een aanrader. Het duurzame deoconcept vind ik gewoon echt briljant en kan ik alleen maar aanmoedigen!

Goed om te weten is dat je huid waarschijnlijk gewend is aan chemicaliën. Hij zal daarom moeten wennen aan de aluinsteen. Na een week is je huid gewend en zal deze deodorant optimaal zijn werk doen. Namelijk een microscopisch laagje achterlaten op de huid waardoor je de hele dag fris blijft ruiken.

Je koopt deze Happy Earth Just Add Water Deo Spray voor € 8,49 bij Happy Earth (De deo is 6x hervulbaar en dus ook leuk voor de portemonnee! – terugrekent betaal je dus slechts €1,42 per flacon)

Hoe ideaal is deze deodorant ook voor op reis? Je voegt het water gewoon toe wanneer je op bestemming bent. Vet handig! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: