fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Blousejurk van Juffrouw Jansen

Blousejurk van Juffrouw Jansen

Het is weer dinsdag, tijd voor een nieuwe outfit of the day! Uiteraard met een heerlijke, zomerse outfit. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders met deze heerlijke temperaturen. Ken je het merk Juffrouw Jansen? Ik heb het sinds dit jaar ontdekt en ben er helemaal fan van. Vooral hun prachtige jurken zijn echt een musthave in je kledingkast. In april liet ik jullie in een artikel een prachtige midi jurk van Juffrouw Jansen zien. In dit artikel is het tijd voor een gloednieuwe blousejurk van Juffrouw Jansen uit de High Summer ’23 collectie. Let’s go! 

Blousejurk van Juffrouw Jansen

Zomercollectie van Juffrouw Jansen

Sowieso is de zomercollectie van Juffrouw Jansen, de High Summer ’23 collectie, echt de moeite waard om te bekijken. Het is een collectie met heerlijke frisse kleurtjes, leuke printjes en toffe modelletjes. Ik heb er meerdere items van aan mijn kledingkast toegevoegd maar mijn favoriet is misschien toch wel deze Blousejurk van Juffrouw Jansen.

Het is een jurk met een abstracte, oranje en beige print. Hij is gemaakt van katoen en valt over de knie. Het is een blousejurk met een strikceintuur om de taile te accentueren. Het leuke effect geven de grote pofmouwen aan deze jurk die verstelbaar zijn met striklintjes.

Is het geen heerlijke, vrolijke jurk? Het leuke vind ik dat je hem kunt dragen met verschillende gelegenheden. Zo heb ik hem op het strand gedragen met leuke boho sandaaltjes eronder maar ook op mijn werk (kantoorbaan) met espadrilles met een sleehak eronder. Tijdens een feestje match je ze met hakken en op een festival of casual event met stoere, beige chelseaboots. Het kan allemaal!

Ken jij het merk Juffrouw Jansen al?

Deze Blousejurk van Juffrouw Jansen koop je voor € 159,95 (o.a. verkrijgbaar bij Omoda)

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat een product die ik heb ontvangen.

Delen: