fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Huisdier portret op canvas

Huisdier portret op canvas

Oké, ho stop! Als je dol bent op dieren, dan wil je dit artikel lezen. Ik beloof dat ik je niet teleur zal stellen. In dit artikel vertel ik je namelijk alles over een huisdier portret op canvas. Maar, niet zomaar een portret! Op dit canvas wordt jouw huisdier als meesterwerk afgebeeld en dat effect is zo leuk! Ik heb een canvas laten maken van Spyke en Sjakie en die laat ik graag aan je zien.

Jouw huisdier als meesterwerk

Als je een portret van je huisdier aan je muur wilt hangen, dan ben je bij Lavistique aan het juiste adres. Zij hebben een ruim assortiment aan portretten en illustraties. De portretten vielen bij mij echt direct in de smaak. Je kunt je huisdier namelijk laten schitteren als een echte vorst(in) in een renaissance kostuum. Dit geeft zo’n ongelofelijk leuk en schattig beeld. Toen ik het zag wist het meteen zeker, dit wil ik!

Wij hebben natuurlijk Spyke, onder Mechelse herder, en Sjakie, onze fluffy kat. Twee beestjes waar wij natuurlijk ongelofelijk dol op zijn maar die ook zo goed met elkaar op kunnen schieten. Geregeld liggen ze lekker samen bij elkaar en dat is zo schattig. Dat Spyke en Sjakie samen op één portret moesten komen was dan ook al snel duidelijk.

Huisdier portret op canvas

Bij Lavistique kun je je portretten dus echt zelf ontwerpen. Dat maakt het nou net zo leuk! Er zijn dus verschillende renaissance kostuums en ik ben gegaan voor ‘De Admiraal’ en ‘De Nobele’. Twee donkere herenkostuums met gouden details. Na het kiezen van je kostuums laad je de foto(s) van je huisdieren op het juiste kostuum in. Hierbij is het belangrijk dat je kiest voor een goed belichte en scherpe foto. Voor de achtergrond heb ik een beige/bruine kleur gekozen zodat Spyke en Sjakie goed tot hun recht komen. Qua omlijsting heb ik gekozen voor een houten frame met de afmeting medium (30x40cm).

Het fijne is dat Lavistique je eerst een preview stuurt van het ontwerp. Je kunt dan dus nog even goed checken of je tevreden bent. Pas na het goedkeuren van deze preview wordt je schilderij besteld. Echt top dat er nog even een dubbelcheck wordt gegeven. Na het goedkeuren van mijn preview ontvang ik het schilderij al binnen een paar dagen.

Oh my! Wat ben ik blij met het resultaat zeg. Om eerlijk te zijn is hij in het echt nog mooier dan verwacht! Dit schilderij is toch fantastisch? Hij staat op het dressoir in onze slaapkamer en matcht heel mooi met ons interieur. Het schilderij tovert iedere dag een glimlach op mijn gezicht. Eerlijk is eerlijk, dit wil je toch?

Origineel cadeau voor de feestdagen

Als je nou echt hoge ogen wilt gooien met een cadeau, dan is een huisdier portret op canvas natuurlijk super leuk. Volgens mij kan het bijna niet origineler? Hiermee ga jij namelijk 100% een lach op het gezicht van de ontvanger toveren. Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? En heeft diegene een huisdier? Neem dan absoluut een kijkje bij Lavistique!

Heb jij een huisdier? Zo ja, zou jij het leuk vinden om jouw huisdier als meesterwerk op een canvas te laten schitteren? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met Lavistique.

Delen: