fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Persoonlijke kaart met de feestdagen

Persoonlijke kaart met de feestdagen

Fijne feestdagen! Merry Christmas! Alvast een gelukkig nieuwjaar! Kreten die we allemaal naar elkaar uitspreken op bijvoorbeeld het werk of typen in een groepsapp vol vrienden. Niets mis mee en uiteraard hartstikke goed bedoeld. Maar, eerlijk is eerlijk, niets gaat boven een handgeschreven kaart. In de online wereld waarin we tegenwoordig leven is een persoonlijke kaart met de feestdagen ontvangen toch extra hartverwarmend. Ik vertel je er in dit artikel alles over. Off we go! 

Persoonlijke kaart met handgeschreven tekst

Denk eens aan je verjaardag. Je wordt via Whatsapp, Facebook, Instagram vast overspoelt met felicitaties! Uiteraard zorgen deze ervoor dat je je jarig voelt. Maar stel je komt op je werk en er ligt een handgeschreven verjaardagskaart op je bureau? Of je komt na je werk thuis en je ziet toch nog een aantal enveloppen in de brievenbus? Die laten je toch wel even extra speciaal voelen. Althans, bij mij is dat zeker het geval.

In de snelle, online wereld is het belangrijk om moeite voor elkaar te doen. Een kaart maakt een boodschap gewoon extra persoonlijk en bijzonder. Het begint al bij het uitzoeken van een kaart. Welke kaart kies je? Waarom kies je voor die kaart bij die persoon? Ik vind het altijd onwijs leuk om op zoek te gaan naar een kaart die matcht bij de persoon. Na het kopen van de kaart is het tijd om na te denken wat je op de kaart schrijft. Nee, niet gewoon je naam, maar een leuke tekst, uiteraard handgeschreven. En daarna is het tijd om hem aan de desbetreffende persoon te overhandigen. Wedden dat hij een glimlach op het gezicht tovert?

Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

De feestdagen zijn een uitgelezen kans om iemand die je lief hebt een mooie kaart te sturen. Schrijf oprecht op wat je voor diegene voelt, wat je waardeert, waar je met plezier op terugkijkt van het afgelopen jaar en waar je naar uitkijkt voor het nieuwe jaar. Het is lief en hartverwarmend en dat alles met simpelweg een kaart. Dus, ga eens naar Kaartje2go.nl en ga naar het assortiment met kerstkaarten. Bedenk wie je allemaal een kaartje wilt sturen en zoek per persoon een matchy kaart uit.

Je kunt via Kaartje2go.nl ook rechtstreeks een kaartje naar diegene sturen en dus de tekst in de kaart typen. Op zich is dit natuurlijk ook een prima idee maar ik kies ervoor om de kaartjes op mijn eigen adres te laten bezorgen zodat ik ze dus zelf kan schrijven en persoonlijk kan geven. De webshop heeft diverse stijlen en trends. Alle kaarten voor 20:00 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. De eerste kaart is gratis en je kunt ook kaarten zelf ontwerpen met bijvoorbeeld leuke foto’s. Tip: ze hebben ook heel veel leuke nieuwjaarskaarten. Neem ook daar zeker even een kijkje tussen!

Ben je zakelijk op zoek naar een kerstkaart om naar je relaties toe te sturen? Bij Kaartje2go.nl kun je ook zelf kaarten ontwerpen met logo’s en foto’s.

Een persoonlijke kaart met de feestdagen, doe jij dit weleens? Ik hoop je geïnspireerd te hebben met dit artikel. Ik ga het in ieder geval absoluut doen! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

1 Reactie

  1. 17 november 2022 / 20:46

    Leuk zeg! 🙂