fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Onze beige japandi slaapkamer

Onze beige japandi slaapkamer

Beige, japandi, organische vormen, ik ben er dol op. Op mijn blog en instagram heb je onze huidige slaapkamer al regelmatig voorbij zien komen. Het is nog steeds een interieurstyle waar ik heel erg blij mee ben. De kleuren beige, ecru, wit samen vind ik nog steeds een hele fijne vibe voor de slaapkamer. Zoals jullie weten gaan we verhuizen en ons nieuwe huis gaat qua style echt wel heel anders worden dan ons huidige huis. Alleen de slaapkamer wordt een soort van copy-paste. Ook in ons nieuwe huis ga je onze beige japandi slaapkamer terugzien!

Beige behang in slaapkamer

Ik krijg heel veel vragen over ons beige behang in de slaapkamer. Dit is de Marble Breeze – Ivory van Photowall. Sowieso vind ik Photowall echt fantastisch. Ze hebben zoveel prachtige designs en de kwaliteit van het behang is echt heel erg goed. Ook voor het nieuwe huis heb ik al meerdere rollen van Photowall klaarliggen die klaar zijn om aangebracht te worden op de muur. Can’t Wait!

Kortingscode Photowall Sweden

Natuurlijk heb ik een hele fijne kortingsocde voor jullie geregeld bij Photowall Sweden. Met de code LINDSEY20NL krijg je 20% korting bij Photowall 🧸(deze code is 2 weken geldig)

Ik ga zelf ook nog even shoppen voor behang want ik zoek nog een heel mooi behang voor de babykamer. Ik heb al een aantal pareltjes opgeslagen maar heb de knoop nog niet doorgehakt. Om eerlijk te zijn kan ik niet wachten om te beginnen met de kinderkamer. Volg me zeker op Instagram als je op de hoogte wilt blijven van de verhuizing en ons nieuwe interieur. Uiteraard ga ik jullie meenemen in ons hele proces en laat ik jullie snel ons nieuwe huis en interieur zien.

Ik ben benieuwd, wat vind jij van onze beige japandi slaapkamer? En, heb jij behang in de slaapkamer? Zo ja, welke kleur? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: