fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Dit zijn populaire trouwjurken van het moment

 

Je trouwjurk is de meest belangrijke en mooiste jurk die je waarschijnlijk ooit gaat kopen en dragen in je leven. En hoewel deze vooral aan jouw wensen, behoeften en lichaam moet aanpassen, is het soms toch leuk om te kijken wat zich er nou precies afspeelt in bruidsmode land. Het kan natuurlijk zomaar zo zijn dat er een trend tussen zit die perfect bij jou aansluit. In dit artikel bespreken we daarom de trends van die bruidsseizoen. Laat je inspireren!

Trends van dit seizoen

Hoewel de focus van het afgelopen jaar lag op comfy outfits en vooral lekker zittende trouwjurken, is het zo dat ‘moeiteloos chique’ nu weer langzaam naar de achtergrond aan het verdwijnen is. Dit komt omdat designers vaal micro huwelijken in gedachten hadden vanwege de afgelopen corona pandemie, maar omdat deze gelukkig nu achter ons ligt komen glamoureuze jurken weer helemaal terug.

Bohemian chique

Denk romantisch, bloemen, en bohemian. Ontwerpers zijn van mening dat de wereld broodnodig weer wat hoop en liefde nodig hebben en wat is daar nou een duidelijker voorbeeld van dan bohemian sferen? In de bruidsmode zijn 3D of genaaide bloemmotieven zelfs nu helemaal dé nieuwe favoriet. Denk bijvoorbeeld aan een herve paris trouwjurk, waar het merk perfecte voorbeelden geeft van deze stijl

Vierkante decolleté

Net zoals vierkante neuzen van laarzen en andere schoenen, is ook die vierkante decolleté nu een veel geziene trend. Denk aan de dames van het Regency tijdperk, waar losser zittende jurken met een diep vierkant decolleté en gaasachtige toffen leidend zijn.

Romantische jurken

Overweldigende, glamoureuze balachtge trouwjurken zijn ook weer helemaal terug. Het gevoel om van het huwelijk een sprookje te maken is sterker dan ooit. Goud- en zilverdraad, wijde rokken en strakke korsets: het is er allemaal.

Eenvoud is altijd goed

Naast de glamoureuze jurken maken ook de jurken van eenvoud nog steeds een opmars. Pure eenvoud domineert dan ook nog steeds een groot deel van de bruidsmode. Het silhouet van dit type jurk kan eigenlijk bijna niet eenvoudiger zijn, net zoals de stoffen die gebruikt worden. Een strakke jurk die geen poeha nodig heeft om klasse uit te stralen en in principe voor ieder type huwelijksceremonie geschikt is.

Ga jij binnenkort trouwen? Dit zijn populaire trouwjurken van het moment! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: