fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Drie musthaves voor feestdagen

Drie musthaves voor feestdagen

Nu we al bijna op de helft van november zitten, komen de feestdagen ineens wel heel dichtbij. Time flies, voor je het weet staat de eerste kerstborrel alweer voor de deur. Mij hoor je niet klagen, ik ben enorm fan van de decembermaand en kijk er altijd erg naar uit. Ieder jaar shop ik dan ook nieuwe items en dat bracht mij op het idee voor dit artikel. Ik bespreek namelijk drie musthaves voor de feestdagen. Lees je mee? Let’s party! 

Feestdagen musthaves

Accessoires

Oké, accessoires staan echt met stipt op nummer 1. Met de juiste accessoires kun je namelijk (bijna) iedere random outfit omtoveren tot een feestelijke look. Ik ben zelf dol op gouden sieraden en pak met de feestdagen altijd wel echt uit. Zo vind ik statement oorbellen, een opvallende ring en een mooie schakelarmband absoluut onmisbaar. Daarnaast draag ik zelf gouden kettingen maar mocht jij altijd zilver dragen dan kan een prachtige zilveren ketting jouw look natuurlijk helemaal afmaken. Vergeet naast sieraden ook andere accessoires niet zoals een opvallende riem of een toffe clutch. Don’t forget, it’s partytime!

Tip: op zoek naar een leuk sieradenmerk? Kijk eens bij Parte Di Me. Dit merk verkoopt prachtige 925 sterling zilveren sieraden én zilveren sieraden met een plating van 14 karaat goud.

Glitters en pailletten

Laten we even eerlijk zijn, er is geen feestlook compleet zonder glitters en pailetten. Wat mij betreft is het geen of/of maar eerder en/en. Waarom zou je het niet combineren? Hoe vrolijker, fleuriger en hoe meer shimmers hoe beter toch? Het hele jaar door draag ik eigenlijk zelden glitters en misschien vind ik het juist daarom leuk om het met de feestdagen wel te doen. Ik heb via Instagram al heel wat lanceringen van feestcollecties gespot en heb al gezien dat je dit jaar veel zilver, koningsblauw, zwart en fuchsia ziet. Tof!

Heels! 

Nog zoiets wat ik normaliter bijna nooit draag, hakken! Ik ben namelijk 1.78m. en voel mijzelf al snel te groot. Toch vind ik tijdens de feestdagen een goede hak wel echt een musthave. Ze maken een look namelijk gewoon helemaal af. Zie je de look al voor je? Een mooie top met pailetten, een flared pants met een glittertje en een mooie hak eronder? Misschien wel in een hele toffe velvet stof? You’re totally ready to go! 

Dit zijn, wat mij betreft, de drie musthaves voor feestdagen. Ik ben benieuwd, wat vind jij een absolute feestdagen musthave? En heb jij, net als ik, ook al helemaal zin in de feestdagen? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: