fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Hoe style je zwangerschapskleding?

Zwangerschapskleding, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. De haat is omdat ik het onwijs lastig vind om zwangerschapskleding leuk te stylen. De liefde is omdat ik de zwangerschapskleding wel heerlijk vind zitten en comfort tijdens mijn zwangerschap heel belangrijk vind. Inmiddels ben ik 28 weken zwanger en begin ik mijn draai met zwangerschapskleding steeds meer te vinden. Er zijn namelijk nu wat lookjes waar ik wel heel blij mee ben en die laat ik natuurlijk maar wat graag zien op mijn blog. Hoe style je zwangerschapskleding? Ik laat het je zien. Kijk gezellig met mij mee.

Zwangerschapskleding stylen

Kijk, zwangerschapstops, -jurken en -rokken zijn zo lastig nog niet. De moeilijkheidsgraad is echt bij de jeans. Want, deze jeans hebben een hele hoge, brede band en de knoop zit ontzettend laag. Om dit een beetje flatteus te dragen is echt een uitdaging.

In deze look draag ik de skinny jeans avi – every day blue van Noppies. Je kunt deze gewoon bestellen in de maat die je had vóór je zwangerschap. Althans, dat heb ik wel gedaan en hij zit bij mij echt perfect. Zowel in de heupen als qua lengte zit hij top. Ik ben 1.78m dus dat is sowieso al een flinke plus. Daarnaast is de jeans lekker stretchy, super comfortabel en mooi van kwaliteit. Een hele fijne basic dus om in je kast te hebben tijdens je zwangerschap. Ik heb hem gekozen in de kleur ‘every day blue’ maar hij is er ook in het donkerblauw, zwart en grijs.

Op deze jeans draag ik een beige coltrui van Calvin Klein. Het is een hele mooie coltrui in een ribstof en gelukkig is hij lekker stretchy waardoor hij nog steeds goed past. Hier overheen draag ik een donkerbruine oversized blazer van MSCH Copenhagen. Ik vind alleen de coltrui over de broek namelijk echt niet mooi staan en wat kaal en gek ogen. Ik heb hele lange benen maar door de zwangerschapsjeans is dit niet echt meer zichtbaar. Gelukkig zorgt een blazer dus voor een goede overgang waardoor ik de combinatie wel mooi vind. Om de look compleet te maken draag ik mijn Scotch & Soda Sneakers met kleuren als beige, oranje en donkerbruin. Toevallig komen zowel de coltrui, als de blazer en de sneakers van Omoda!

Hoe style je zwangerschapskleding? Nou, zo dus! Ik ben heel benieuwd, wat vind jij van deze outfit? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: