fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Dames schoenentrends lente en zomer 2024

Dames schoenentrends lente en zomer 2024

Yes, finally! Als we de weerberichten mogen geloven komt de zomer eindelijk naar Nederland. Ik kan niet wachten! Op dit moment zit ik namelijk nog midden in mijn verlof en ik heb gewoon heel erg veel zin om te gaan genieten in de zon. De zomer is niet voor niets mijn favoriete seizoen. Lekker warm weer vraagt natuurlijk om andere kleding en daarom is het in dit artikel tijd om de trends voor de lente en zomer 2024 te gaan bespreken. Om precies te zijn de dames schoenentrends lente en zomer 2024. Want, wat is nu helemaal on trend? Is het de dad sneaker of misschien toch een espadrille? In dit artile vertel ik je er alles over. Lees je gezellig met mij mee?

Schoenentrends van lente en zomer 2024 voor dames

Oh wat is de keuze toch reuze in damesschoenen voor de lente en zomer. Ik heb altijd enorme keuzestress omdat ik echt hou van alle modellen. Van sneakers tot hakken, van espadrilles tot loafers en van slippers tot enkellaarsjes, het is allemaal zo leuk in dit seizoen! Eindeloos combineren met mooie maxijurken, denim rokken en shorts. Ik kan niet wachten! Maar, wat is nou echt on trend?

Denim

Ja, spijker is deze lente en zomer echt helemaal hip. Sowieso zie je het heel veel in outfits en kun je ook weer prima de denim on denim trend rocken. Dit wordt deze lente en zomer dus extra doorgetrokken in de schoenen. Heb je al een spijkerblouse gecombineerd met een mooie jeans? Dan kun je daar dus prima schoenen met een denim stof onder dragen.

Tip: op Instagram moet je dit hebben gezien. Een slingback met puntneus in een denim stof met een strik op de neus. Oh my, dat vind ik zo’n geweldige schoen! Zo leuk te combineren met een mooie jurk tijdens een chique diner maar ook super casual met een wide leg jeans! 

Slingback

Een slingback is een schoen met een open hiel en een subtiel bandje rondom de enkel. Het is een hele elegante schoen en je ziet ze in platte modellen maar zeker ook met een flinke hak. Je kunt hierin dus zelf kiezen wat je wilt. Ik vind de platte modellen het leukst en dan het liefst met een puntneus. Heel tof om te dragen onder een oversized wide leg jeans.

Touch of color: de slingback is er echt in alle kleuren en het is dan ook leuk om deze te dragen in een lekkere felle kleur zodat het echt een statement piece is in je look. 

Flat sneaker

Ben je net gewend aan de dad sneaker? Deze maakt plaats voor de flat sneaker. Jawel, de platte sneaker, lekker basic. Eigenlijk hoe simpeler hoe beter. Het liefst ook lekker sportief in een basic kleur. Het is zo’n sneaker waarbij ik direct denk aan een tenniswedstrijd. Snap je welke vibe ik bedoel? Ik vind deze sneaker trend in ieder geval heel erg leuk. Ik moet nog wel even gaan shoppen want deze style heb ik nog niet in mijn schoenenstash. Maar, ik heb al wat leuke modellen gespot bij Zalando dus dat komt goed!

Ja, met een sokje! Enkelsokjes zijn in 2024 echt verleden tijd. Dus trek de ’tennisvibe’ nog even door en draag er een hoge witte sportsok in en je bent ready to go! Oh en vergeet niet je favoriete hoodie over je schouders te slaan en een sportieve pet op te zetten. Camera’s klaar? Want deze outfit moet natuurlijk met al je volgers gedeeld worden op insta

Dit zijn de dames schoenentrends lente en zomer 2024. Welke trend vind jij het leukst? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.