fbpx
52   98
228   240
90   255
61   129
15   203

Favorieten van juni 2022

Favorieten van juni 2022

Bizar, het is gewoon ineens 1 juli. Time flies when you´re having fun! Ik ben in juni vooral veel in het buitenland geweest. Ik ben met vrienden in Zuid-Frankrijk en in Spanje geweest. Twee fantastische trips waar ik echt mega van heb genoten. Mede daarom heb ik het idee dat de maand echt voorbij gevlogen is! Natuurlijk sluit ik de maand niet af zonder mijn favorieten van juni 2022 te bespreken. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan nu mee!

Onze favoriete koffiebonen

In juli plaatste ik een artikel met de titel ‘Onze favoriete koffiebonen‘! Een oprecht artikel waarin ik vertel over de koffiebonen die wij gebruiken sinds wij een koffiemachine hebben. De bonen waar ik het over heb zijn de koffiebonen van Verse Maling. Het leuke is dat zij proefpakketten hebben zodat je thuis kunt proeven welke bonen het beste bij je passen. Wij zijn er heel blij mee en gebruiken ze inmiddels al een hele tijd. Deze bonen zijn onze alltime favorite en niet alleen de ‘juli’ favorieten.

Je koopt een koffie proefpakket voor € 27,95 bij Verse Maling. Je ontvangt dan 3 verschillende zakken van 250 gram. 

Nieuwe sneakers van Maripé 

Eind juni ontving ik van Maripé een bericht op Instagram met de vraag of het me leuk leek om een paar schoenen van hen te ontvangen. Uiteraard reageerde ik hier met ‘ja’ op want ik had deze sneakers allang gespot. Om precies te zijn zijn het de Maripe norai hoge leren sneakers off white/goud. Ik vind ze echt amazing en heb ze al geregeld gedragen in juni! 

Te koop bij Wehkamp. Ze zijn zelfs in de aanbieding. In plaats van €199,90 betaal je er nu €139,93 voor. Een prima deal waar je €59,97 mee bespaart. 

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

Zoals gezegd ben ik in juni veel in het buitenland geweest. In Zuid-Frankrijk en in Spanje, waar het beide echt zonovergoten was. Smeren met een zonnebrand was dan ook een absolute must! Ik heb de Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+ meegenomen op beide trips en ben daar echt onwijs enthousiast over. Sowieso ben ik een fan van de zonnebrand van Biodermal en dit is echt een topper. Het product heeft een lichte textuur, trekt snel in en voelt totaal niet vet of plakkerig aan. Hij beschermt goed, echt niets op aan te merken!

Deze zonnebrand van Bioderman kost €29,99 en is online verkrijgbaar bij Bol.com 

Zomerjurkje van Fabienne Chapot

Zomerjurkje van Fabienne Chapot

Toen ik net terugkwam uit Zuid-Frankrijk en vóór dat ik naar Spanje vertrok ontving ik een pakket van Omoda. Geloof me, de timing kon niet beter. In dit pakket zat onder andere dit perfecte zomerjurkje van Fabienne Chapot. Deze ging uiteraard direct mijn koffer in. Wat is het toch een heerlijk jurkje. Ik vind de pasvorm heel erg mooi en ben dol op de kleurrijke print. Hierdoor kun je hem echt met alles combineren.

Dit jurkje is te koop voor € 139,95 (ik draag een maat 36) bij Omoda

HelloFresh

Oeh en ook niet te vergeten, HelloFresh. Wat ben ik toch onwijs blij met dit concept zeg. Iedere week ontvang ik, netjes op tijd, een doos vol verse ingrediënten en heerlijke recepten. Door HelloFresh hoef ik niet meer na te denken over wat ik moet maken en hoef ik ook niet meer, uit het werk, nog even snel langs de supermarkt. De recepten zijn onwijs eenvoudig en binnen 4 tot 6 stappen tover je een heerlijke, verse maaltijd op tafel. Iedere week keuze uit 30 recepten met een goede afwisseling tussen vlees, vis en vegetarisch. Het is echt geweldig! Ik wil nooit meer anders!

Heb jij nog nooit @hellofreshnl geprobeerd? Probeer het eens! Gelukkig heb ik een mooie deal voor je waardoor je voor een zacht prijsje kennis kan maken met dit fantastische concept. Met de code HELLOLINDSEY75 krijg jij, als nieuwe klant, tot wel 75 euro korting verdeeld over de eerste vier boxen.

Favorieten van juni 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van juni 2022! Als je één favoriet van juni mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

 

Delen: