fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Andrélon Levendig Lang Lijn

Andrélon Levendig Lang Lijn

We zitten op dit moment midden in de zomer en dan is het erg belangrijk om je haar extra te verzorgen en te beschermen. De nieuwe Andrélon Levendig Lang lijn is speciaal ontwikkeld voor (half)lang haar of voor iedereen die zijn haar lang laat groeien. Zelf heb ik natuurlijk lang blond haar en vandaar dat ik meteen erg nieuwsgierig was naar deze nieuwe lijn van Andrélon. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je mee?

Nieuwe haarverzorgingslijn Andrélon Levendig Lang

Andrélon, wie kent het merk niet? Wij hadden vroeger, volgens mij, altijd Andrélon in de badkamer. Ik herinner mij eigenlijk vooral de Andrélon Zomer Blond lijn. Dit kocht mijn moeder uiteraard omdat zowel mijn broer als ik blond haar hebben. Tegenwoordig gebruik ik eigenlijk allerlei haarverzorgingslijnen en merken door elkaar maar daar zit Andrélon zeker tussen.

In de zomer kunnen de zon, chloor en zout een negatief effect hebben op je haar. Zoals gezegd is het dus echt belangrijk om je haar goed te verzorgen en te beschermen in de zomer.

Deze Andrélon Levendig Lang Lijn belooft het volgende: ‘De producten zijn voorzien van een unieke blend die een diep voedende werking heeft, zonder het haar te verzwaren. Het versterkt je haar tot in de punten, maakt het zijdezacht, glanzend en vol levendigheid. De lijn is verrijkt met sakura kersenbloesem en camellia olie.

De lijn bestaat uit drie producten, namelijk:

  • Shampoo
  • 1 minuut WOW masker
  • Conditioner

Andrélon Levendig Lang Lijn

Uiteraard heb ik de drie producten samen getest. Het wassen van mijn haar doe ik, één keer per week, in de volgende routine:

  • 2x het haar goed wassen met shampoo en goed uitspoelen (zet de haar schubben open)
  • Een masker aanbrengen in het haar, in laten trekken en goed uitspoelen (voedt intensief)
  • Afsluiten met een conditioner en deze ook goed uitspoelen (sluit de haarschubben)

De geur van deze lijn is heerlijk. Zeker typisch Andrélon maar wel met een soort frisse twist. De shampoo is, zoals we van Andrélon gewend zijn, vrij dun en parelmoer kleurig. Nadat ik mijn haar twee keer gewassen heb met de shampoo voelt mijn haar klitterig en droog aan. Daar moet absoluut extra verzorging in! Na de shampoo breng ik het WOW masker aan. Deze bevat een mix van oliën en rijke ingrediënten. Hij voelt lekker dik en romig aan, laat zich goed in het haar verdelen. Na 1 minuut spoel ik het masker uit mijn haar en voel ik direct dat mijn haar al een stuk meer gehydrateerd en verzorgd aanvoelt. Na het masker breng ik de conditioner royaal aan en deze spoel ik vervolgens goed uit.

Eenmaal uit de douche is mijn haar makkelijker doorkambaar en voelt het goed verzorgd aan. Heerlijk! Mijn haar voelt zeker niet verzwaard maar juist lekker luchtig en schoon. Daarnaast wordt mijn haar niet snel vet door deze lijn aangezien ik het er prima weer een weekje mee uithoud. Top!

  • Shampoo bevat 300ml. en kost €6,15
  • 1 minuut WOW masker bevat 180ml. en kost €6,15
  • Conditioner bevat 300ml. en kost €6,15

Gebruik jij weleens producten van Andrélon?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: