fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

De lente is in volle gang. Alhoewel het nog vrij koud is voor de tijd van het jaar zijn er ook al genoeg heerlijke zonnige dagen geweest. Het is natuurlijk een must om je huid goed te beschermen tegen de straling van de zon en dat doe je nu eenmaal met een SPF. Ik vind dit zelf enorm belangrijk en kies, bij voorkeur, voor een SPF 50. In dit artikel ga ik je meer vertellen over de Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+. Is dit een perfect product om mee te nemen in jouw koffer op zomervakantie? Ik geef antwoord op deze vraag in dit artikel. Off we go! 

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

Zonnebrand van Biodermal

“Biodermal zonbescherming als Beste uit de Test bij de Consumentenbond”

Het persbericht dat ik ontving over deze Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+ begon met de bovenstaande zin. Dat belooft natuurlijk heel veel goeds. Mijn interesse was meteen gewekt en vandaar dat ik heb gemaild om te vragen of er een sample beschikbaar was van dit product. Die was er en werd, gelukkig, naar mij opgestuurd. Eenmaal ontvangen ben ik het product meteen gaan testen.

Lees ook –> Biodermal Ultralichte Zonnefluïde SPF50+ 

Het winnende product biedt geavanceerde en fotostabiele breedspectrum UVA/UVB-filters waardoor het direct en optimaal beschermt tegen de schadelijke effecten van zonnestraling. 

Naast deze hoge bescherming biedt deze zonnebrand ook verzorging en hydratatie. Het product heeft een hele lichte textuur waardoor hij snel in de huid trekt en totaal niet vet of plakkerig aanvoelt. Een witte waas laat hij ook niet achter en hij is zeer waterbestendig. Daarnaast ruikt het product heerlijk en bevat hij een uniek Triple Moist Complex. Dit betekent dat de zonnebrand drie essentiële, vochtinbrengende ingrediënten bevat die elkaar versterken en een beschermend laagje op het huidoppervlak vormen.

Welk product je ook gebruikt, met Biodermal zonbescherming weet je dat het goed zit. Ik heb er inmiddels heel wat verschillende producten van getest en ben er echt altijd over te spreken. Deze zonnebrand van Biodermal is ook echt super fijn en gaat sowieso met mij mee op vakantie. Vind jij SPF50 te hoog qua factor? Dit product is ook verkrijgbaar in een SPF20 en een SPF30.

Deze Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+ bevat 175ml, kost €29,99 en is online verkrijgbaar bij Bol.com (bij Bol.com is hij nu in de aanbieding. Je bespaart 33% en betaalt nu € 19,99

Smeer jij dagelijks met een SPF?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Biodermal Hydraplus Zonnespray SPF 50+

Delen: