fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Nieuwe sneakers van Maripé

Nieuwe sneakers van Maripé

Zoals jullie wel weten ben ik al een tijdje een trots lid van de Omoda Friends. Eens in de zoveel tijd mag ik bij Omoda shoppen en zo maakte ik een tijdje terug kennis met het merk Maripé. Van dit merk koos ik namelijk fantastische loafers uit die ik nog steeds geregeld daar. Naast deze loafers heb ik een nieuw paar schoenen van Maripé aan mijn stash toegevoegd en die laat ik graag aan jullie zien. Let’s go! 

Maripé sneakers

Eind mei was ik samen met mijn vriend in Vinkeveen. We waren uitgenodigd door Leonardo Hotels Vinkeveen en Harbour Club Vinkeveen om hun Sleep and Diner Arrangement te ervaren. Een fantastisch nachtje weg waar we mega van genoten hebben. Tijdens deze trip was het heerlijk weer en de locatie ligt pal aan de Vinkeveense Plassen. Op deze heerlijk zonnige dag droeg ik een wit jurkje met mijn Maripé Loafers. Op instagram tagde ik het merk Maripé en zo kwam ik met hen in contact. Ze vroegen of het mij leuk leek om nieuwe schoenen te shoppen en daar heb ik uiteraard ‘ja’ op gezegd. Een weekje later ontving ik mijn gloednieuwe Maripé sneakers.

Dit zijn de Maripe norai hoge leren sneakers off white/goud. Online zag ik overigens wel dat ze niet te koop zijn bij Omoda maar wel bij Wehkamp. Ze zijn zelfs in de aanbieding. In plaats van €199,90 betaal je er nu €139,93 voor. Een prima deal waar je €59,97 mee bespaart. 

De sneakers zijn voorzien van zowel veters als een rits. Die rits is overigens wel echt een must want ik denk dat je anders echt niet in deze sneakers komt. Ik vind deze Maripé sneakers echt een mooie toevoeging aan mijn stash. Ik kwam er namelijk achter dat ik heel weinig hoge sneakers in mijn stash heb. Daarnaast vind ik het gebruik van de verschillende vlakken en kleuren echt heel erg tof en makkelijk te combineren. Ik ben er heel blij mee! Thank you Maripé.

Wat vind jij van mijn nieuwe Maripé sneakers?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Nieuwe sneakers van Maripé

Delen: