fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Maxijurk in multicolor print

Maxijurk in multicolor print

Wat heb ik genoten van het heerlijke weer gisteren. Als het aan mij ligt was het iedere dag zo lekker zonnig met een perfecte temperatuur. Samen met mijn moeder ben ik op pad gegaan om nieuwe content te shooten voor instagram. Eén van de shoots was met deze maxijurk in multicolor print van Dress Like You. Ik vind deze jurk zo leuk dat ik hem meteen met jullie wilde delen in dit artikel. Kijk je mee?

Dress Like You JURK MULTICOLOR LILLE

Al een tijdje werk ik samen met Dress Like You en ik ben onwijs blij met deze samenwerking. Ik ben oprecht fan van hun kleding en vind het heerlijk om er nieuwe items uit te zoeken. Laatst mocht ik weer shoppen en mijn oog viel eigenlijk meteen op de paars/oranje/witte print. In de collectie zit een maxirok en een maxijurk in deze print. Na even twijfelen besloot ik toch voor de jurk te gaan.

De rug van deze jurk was voor mij doorslaggevend. Ik vind het strikdetail namelijk echt amazing! Verder heeft de jurk verstelbare bandjes en een elastische band in de taille. Hij valt dus maxi wat bij mij op de enkels is (ik ben 1.78m en draag maat S). Aan de linkerkant heeft hij een mooie split. Oh en niet geheel onbelangrijk, de jurk heeft een onderrok waardoor hij dus echt 0.0 doorschijnt.

In deze setting heb ik deze jurk gecombineerd met een goud tasje en gouden slippers. Lekker casual en een tikkeltje beachy dus. Maar deze jurk kun je absoluut ook stylen met een toffe hak en bijvoorbeeld dragen naar een veel feestelijkere gelegenheid zoals een bruiloft. Je haren los in een mooie slag en je bent ready to go! 

Deze jurk is op dit moment te koop met 30% korting! Van €89,99 voor €62,99 bij Invito! 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: