fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Zomerjurkje van Fabienne Chapot

Zomerjurkje van Fabienne Chapot

Vorige week zat ik in het vliegtuig op weg naar Spanje. Vanuit Rotterdam landden we op Girona om vervolgens naar de Costa Brava te rijden. Een trip met 8 vrienden, echt onwijs gezellig. De donderdag voorafgaand ontving ik, op de valreep, nog een pakket van Omoda. Een perfecte timing aangezien hier een superleuk zomerjurkje van Fabienne Chapot in zat. Uiteraard ging deze direct mee mijn koffer in. In dit artikel laat ik je graag de foto´s zien die gemaakt zijn op het strand van Empuria Brava. Kijk je gezellig mee?

Shoppen bij Omoda

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik trotse member van de Omoda-Friends club. Eens in de zoveel tijd mag ik shoppen bij Omoda en dat is echt heerlijk om te doen. Omoda heeft fantastische merken en ik ben gewoon dol op de webshop. Tijdens mijn zoektocht naar items viel deze jurk van Fabienne Chapot me eigenlijk direct op.

Om precies te zijn is dit de Multi Fabienne Chapot Mini Jurk Girlfriend Butterfly DressHet model, de felle kleuren en de print spraken mij direct aan. Het is een heel mooi flowy jurkje gemaakt in een witte stof met veel bloemen en koraal. Het jurkje is gemaakt van viscose, valt getailleerd en heeft een kraag. Hij valt boven de knie en heeft een gevlochten ceintuur. De gouden bedeltjes zijn uiteraard aanwezig op het jurkje, zoals we bij Fabienne Chapot gewend zijn.

Het leuke aan dit jurkje vind ik dat de print echt perfect is om er mega veel verschillende schoenen onder te dragen. Van slippertjes tot espadrilles, loafertjes of gekleurde sneakers, het kan eigenlijk allemaal. Dat maakt het zo makkelijk om dit jurkje te combineren. Echt briljant! Ik ben er helemaal weg van.

Dit jurkje is te koop voor € 139,95 (ik draag een maat 36) bij Omoda

Heb jij items van Fabienne Chapot in je kast? Shop jij weleens kleding en/of schoenen bij Omoda?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: