fbpx
28   58
93   135
89   124
111   186
107   196

L’Oreal Série Expert Pro Longer Set

Mijn haar is op dit moment echt heel erg lang. Sterker nog, het is nog nooit zo lang geweest. Ik ben er heel erg zuinig op en echt super blij met de lengte. Een paar keer per jaar laat ik er babylights in zetten en verder houd ik het heel goed bij met het knippen van de puntjes om het goed in conditie te houden. Daarnaast verzorg ik mijn haar ook super goed en was ik op dit moment mijn haar met de L’Oreal Série Expert Pro Longer lijn. Ik heb van haarspullen.nl de L’Oreal Série Expert Pro Longer Set ontvangen en ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

L’Oréal Série Expert

Heb jij weleens gehoord van L’Oréal Série Expert? Dit is professionele haarverzorging van L’Oréal waarmee je jouw haar het allerbeste geeft. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende lijnen en dit afstemmen op hetgeen dat jouw haar nodig heeft.

Ik heb gekozen voor de Pro Longer Set omdat deze lijn speciaal is ontwikkeld voor lang haar.

De belofte: ‘De lengtes van je haar worden versterkt en de punten worden voller.’

De set bestaat uit drie producten, namelijk:

  • Shampoo
  • Conditioner
  • Masker

De vormgeving van de L’Oréal Série Expert is heel herkenbaar. Eigenlijk zijn alle producten precies hetzelfde vormgegeven en verschilt alleen de kleur. De L’Oreal SE Pro Longer Set is vormgegeven in een mooie roze kleur. De shampoo zit in een staande flacon, de conditioner in een knijptube en het masker in een pot. Naast de leuke vormgeving valt mij ook direct de heerlijke geur op. Deze lijn ruikt echt heel lekker en luxe. Echt naar producten die verkrijgbaar zijn in een kapsalon.

Deze lijn is verrijkt met Filler-A100 en aminozuur. Filler-A100 vult en vernieuwt de uiteinden van je haren van binnenuit en aminozuur maakt het vernieuwen van lengten mogelijk en geeft kracht aan de haarvezel. 

Hoe was ik mijn haar?

Mijn routine is eigenlijk altijd hetzelfde. Ik was mijn haar standaard 2 keer met shampoo. De eerste keer gebruik ik een kleine hoeveelheid om mijn haar echt goed te reinigen. Na het uitspoelen van de shampoo gebruik ik nog een keer shampoo voor de tweede wasbeurt. Ik breng de shampoo nu echt goed aan en laat de shampoo goed schuimen. Je zult ook merken dat de shampoo sowieso beter schuimt bij de tweede wasbeurt. Deze extra wasbeurt zorgt ervoor dat je haar optimaal wordt verzorgd.

Na deze twee wasbeurten breng ik het masker aan in mijn haar. Door het wassen van je haar gaan de haarschubben openstaan en dat zorgt ervoor dat het masker goed kan intrekken. Ik laat het masker zo’n 3 à 5 minuten intrekken en spoel het vervolgens uit. De laatste stap is de conditioner, hier sluit ik mijn wasbeurt altijd mee af. Deze stap sluit namelijk de haarschubben weer en zorgt voor een zacht en verzorgd resultaat.

L’Oreal Série Expert Pro Longer Set review

Inmiddels heb ik de L’Oreal Série Expert Pro Longer Set al een tijdje in mijn bezit en ben ik hem ook echt al een tijdje aan het testen. Uiteraard doe ik dit om een zo goed mogelijke mening te kunnen vormen en om deze review te kunnen schrijven. Ik vind deze lijn echt ontzettend fijn. Je krijgt, mede door de fijne geur, echt een luxe kappersbeleving. Na gebruik voelt mijn haar onwijs schoon en vooral heel verzorgd aan. Mijn haar is makkelijk doorkambaar en ziet er, eenmaal droog, heel erg verzorgd, gezond en glanzend uit. Gelukkig wordt mijn haar overigens ook niet snel vet en dat vind ik een dik pluspunt aangezien mijn streven is om mijn haar één keer per week te wassen.

Heb jij weleens een shampoo uit de Série Expert lijn van L’Oréal geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: