fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Leuke cadeaus voor vrouwen

Leuke cadeaus voor vrouwen

Cadeautjes zijn natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen maar stiekem vind ik het nog veel leuker om cadeaus te geven. Met liefde een cadeau voor iemand uitkiezen, voor een speciale gelegenheid of zomaar, is gewoon ontzettend leuk. Maar laten we eerlijk zijn, het kan ook onwijs lastig zijn. Daarom ga ik je in dit artikel wat tips geven voor leuke cadeaus voor vrouwen. Lees je mee?

Leuke cadeautjes

April is altijd een beetje een feestmaand. Ik ben zelf jarig, mijn partner is jarig, mijn moeder is jarig en meestal is vlak daarna natuurlijk ook nog moederdag. Op het moment dat ik geen inspiratie heb voor cadeautjes ga ik absoluut googelen en vandaar dat ik ook hoop dat dit artikel jou ook een stukje verder helpt.

Cadeaubon

Oké, een cadeaubon is misschien niet het meest originele cadeau maar het is wel gewoon altijd een fijn cadeau. Op het moment dat je iets wilt kopen en je hebt nog een cadeaubon achter de hand dan is dit natuurlijk altijd heel mooi meegenomen. Maar, een cadeaubon kun je natuurlijk ook super leuk inpakken. Denk bijvoorbeeld aan een leuk pakketje met hierin lekkere wijntjes en/of biertjes, wat hapjes zoals bijvoorbeeld een fuetworst of olijven. Oftewel, wat lekkere essentials voor een tapasplekje. Dit komt natuurlijk altijd van pas + je cadeautje ziet er gelijk ontzettend gezellig en feestelijk uit.

Je foto’s op een canvas

Herinneringen zijn natuurlijk super fijn om te hebben en hoe leuk is het om herinneringen vast te leggen met foto’s? Ik ben echt altijd degene die overal kiekjes van neemt en heb een gigantisch fotobestand. Ik vind het altijd heel leuk om fotoboeken te maken en om speciale, bijzondere foto’s af te laten drukken. In onze veranda in de tuin hangt een collage van Herinneringenoplinnen.nl met foto’s van onze reizen naar o.a. Costa Rica, West-Amerika, Thailand en Lapland. Het ophangen van een hexagon foto geeft echt een heel erg leuk en speels effect. Ben jij wat meer van rechttoe rechtaan? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een canvas foto. Ze worden geleverd met een slim, magnetisch ophangsysteem die je heel eenvoudig op de muur plakt met tape. Echt heel handig!

Alles voor in de tuin

Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar hoe leuk is het om iets te geven voor in de tuin? Mijn ouders zijn dol op tuinieren en met iets leuks voor in de tuin gooien wij in ieder geval altijd hoge ogen. Je kunt natuurlijk denken aan zaden, bloempotten, tuingereedschap of insectenhotels. Of juist misschien wel vogelvoer, een pindakaaspotje of een nestkastje? Er zijn zo veel leuke dingen te vinden voor in de tuin. Het is natuurlijk april, de lente is begonnen en de zomer komt er nog aan en dus qua timing is het ook natuurlijk een perfect cadeau!

Dit zijn naar mijn mening 3 hele leuke cadeaus voor vrouwen. Heb jij nog leuke cadeaus? Vul ze aan in de reacties hieronder! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: