fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Koala Kart bordspel

Een tijdje terug heb ik het Koala Kart bordspel opgestuurd gekregen. Ik zal je heel eerlijk zeggen, ik had nog nooit eerder gehoord van dit spel. Wel werd ik direct super enthousiast van de vormgeving van het spel en klonk de uitleg al meteen heel leuk. Inmiddels heb ik het spel dus in huis en heb ik het, samen met mijn vriend, meerdere keren gespeeld afgelopen zondag. Tijd om jullie alles te vertellen over dit spel. Lees je mee?

Een bordspel voor het hele gezin!

Tiny, Joyjoy, Billy, Kent, Pawpaw en Trish zijn klaar om te racen! Met wie ga jij het avontuur aan?

Ik ben dus echt dol op bordspellen! Tijdens een avondje borrelen met vrienden of familie vind ik het altijd super gezellig om een spel op tafel te zetten. Koala Kart is dus een racespel dat je kunt spelen met maximaal 6 spelers, oftewel 6 koala’s. De baan is vormgegeven in Australië-style en je ziet dan ook zand, cactussen, bomen en koala’s. Het ziet er echt heel leuk uit!

Het spel doet eigenlijk direct denken aan Mario Kart, wat we natuurlijk allemaal kennen als spel voor de Nintendo. Dit is eigenlijk een variant in een bordspel-vorm. Tijdens het racen tegen elkaar kom je namelijk allerlei obstakels tegen en kun je tegenstanders behoorlijk dwarszitten. Je kunt hekken inzetten en zelfs met een blaaspijp de banden van je tegenstanders kapotschieten!

Maar, je kunt ook wat geluk hebben onderweg en juist troeven in handen krijgen die ervoor zorgen dat je wat geholpen wordt tijdens de race. Zo geeft een turbo-kaart jou een extra beurt en dat is natuurlijk een lekkere boost als je achteraan rijdt in de race.

Lig jij voor? Dan is de race nog zeker niet gestreden. Er kan nog van alles gebeuren en je bent pas echt de winnaar als jij na drie rondes als eerste over de finish-lijn rijdt.

Koala Kart is echt een mega leuk spel. Wij hebben ons echt mega vermaakt. Het is ook erg verslavend want geloof me, na één potje ben je nog lang niet uitgespeeld. Ik kan niet wachten om dit snel met meer mensen te spelen want dan wordt het racen en het pesten van elkaar op de racebaan natuurlijk alleen nog maar spannender. Ik kan Koala Kart in ieder geval echt aanbevelen!

Je koopt het Koala Kart bordspel voor € 34,95 bij Koala Kart.

Houd jij van bordspellen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: