fbpx
37   81
98   172
133   246
113   242
86   289

Skincare van Evdermia

Skincare van Evdermia

In dit artikel laat ik je heel graag kennis maken met het merk Evdermia. Sinds een tijdje gebruik ik de skincare van Evdermia en inmiddels gebruik ik de producten lang genoeg om er een goede mening over te kunnen vormen. Het is voor mij een heel nieuw merk en natuurlijk blijft het als blogger leuk om nieuwe merken te ontdekken. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de Evdermia Skincare. Lees je gezellig met mij mee?

Evdermia Skincare

“Met meer dan 15 jaar aan expertise hebben we met volle passie innovatieve huidverzorging oplossingen ontwikkeld voor elk huidtype.”

Nee, Evdermia is geen gloednieuw merk. Sterker nog, ze bestaan al heel wat jaar. Het merk is vooral bekend in het Verenigd Koninkrijk, Griekenland en Servië. Nu is het dus pas sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

Evdermia Morning Routine

Voor mijn morning routine gebruik ik de volgende twee producten van Evdermia:

  • Silken Face Day Cream
  • Silken Face BB Cream

De Silken Face Day Cream is sinds een tijdje mij go-to dagcrème. Na het reinigen van mijn gezicht smeer ik deze crème op. Het is een hydraterende dagcrème met SPF40. Geloof me, het is belangrijk om dit het hele jaar door te smeren en niet alleen in de zomer. Deze crème laat mijn huid gevoed en gehydrateerd aanvoelen, hij heeft een matte textuur en trekt snel in. Wel zo fijn aangezien je dus vrijwel direct door kunt met je make-up routine.

Ik ben zwanger en heb op dit moment af en toe wat meer last van onzuiverheden. Op dagen dat ik net wat meer dekking kan gebruiken gebruik in in plaats van Silken Face Day Cream de Silken Face BB Cream. Dit is eigenlijk nagenoeg dezelfde crème maar dan bied hij net even wat meer dekking op momenten dat je dit goed kunt gebruiken. Heel fijn!

Evdermia Evening Routine

Voor mijn evening routine gebruik ik de volgende twee producten van Evdermia:

Ik heb Evdermia uiteraard ook in mijn avondroutine verwerkt. Ik gebruik een combinatie van de Silken Face Night Cream en het Silken Face Serum. Het serum is echt een toppertje die de huid, voedt, verjongt, beschermt en hydrateert. Dit serum is echt een krachtpatser die lekker de hele nacht kan intrekken.

De crème is een multifunctionele crème die verrijkt is met retinol en dus de verschijning van rimpels en donkere vlekken verminderd en de stevigheid en elasticiteit van de huid verbetert. Verder is de crème verrijkt met heerlijke ingrediënten zoals Vitamine E, Sesamolie en Sheaboter die allemaal kalmerende en verzachtende eigenschappen hebben.

Wat ik echt top vind is dat de producten van Evdermia in een tube zitten met pompflacon. Dit is zo fijn voor je skincare! Hierdoor blijven de producten mooi schoon en hygiënisch. Echt een pluspunt! Verder vind ik, zoals je al wel hebt gemerkt, de producten heel fijn in gebruik. Ik ben nu erg tevreden met mijn morning en evening routine met deze skincare van Evdermia.

Had jij al gehoord van het merk Evdermia?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: