fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Nieuwe oorbellen van TOV Essentials

Nieuwe oorbellen van TOV Essentials

Ik ben dol op mooie sieraden en wissel er, om heel eerlijk te zijn, weinig tussen af. Bij sieraden vind ik het belangrijk dat de items van mooie kwaliteit zijn en dat ze goed bij elkaar passen. Zo creëer ik graag een tijdloze combinatie die ik gerust maanden achter elkaar kan dragen zonder dat ik de sieraden verwissel of überhaupt af doe. Zoals jullie weten zit ik in een verhuizing en verloor ik laatst een oorbel die ik nergens terug kan vinden. Ik besloot gelijk op zoek te gaan naar een nieuw paar oorbellen en heb uiteindelijk voor nieuwe oorbellen van TOV Essentials gekozen. Uiteraard laat ik mijn nieuwe pareltjes graag aan jullie zijn. Kijk je mee?

Nieuwe oorbellen van TOV Essentials

TOV Essentials oorbellen

De sieraden van TOV Essentials worden met de hand gemaakt met uiterste precisie. Het assortiment bestaat uit 14K gouden sieraden. Het goud wordt gehaald uit vintage items die worden gesmolten en opnieuw gesmeed. Zoals TOV zegt: ‘Geen mijnen, toch shinen.’

Ik heb twee gaatjes per oor en zoek dus altijd naar oorbellen die mooi bij elkaar matchen. Mijn sieraden zijn voornamelijk goud en dus begon mijn zoektocht naar gouden oorringen. Al snel viel mijn oog op het ontwerp met mooie subtiele bolletjes. Heel stijlvol en klassiek. Deze oorbellen heeft TOV Essentials in vier maten, namelijk:

  • 10 mm
  • 13 mm
  • 15 mm
  • 18 mm

Nieuwe oorbellen van TOV Essentials

Ik ben gegaan voor de variant van 15mm. In mijn ogen niet te groot maar ook niet te klein. Ze zijn dus gemaakt van 14 Karaat Goud, hebben een breedte van 2mm en een diameter van 15mm. De oorbellen zijn prachtig geleverd in een auberginekleurig doosje met gouden letters. So classy en stijlvol.

Je hoort het al, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe oorbellen van TOV Essentials. Dit worden absoluut weer mijn nieuwe go-to oorbellen en ik ga hiermee mijn andere sieraden lekker mixen en matchen.

Nog op zoek naar een mooi, goud sieraad? Neem een kijkje bij TOV Essentials.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: