fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Favorieten van januari 2022

Favorieten van januari 2022

Zo, jeetje! En toen zat de eerste maand van 2022 er alweer op. Bizar toch? Om heel eerlijk te zijn vind ik het niet zo heel erg dat januari erop zit. Ik vind het altijd de saaiste maand van het jaar en in februari gaan wij op wintersport en daar heb ik ongelofelijk veel zin in. Uiteraard gaan we februari niet in zonder mijn Favorieten van januari 2022 te bespreken. Ben jij benieuwd welke producten in januari mijn favorieten waren? Lees dan gezellig met mij mee.

Teddy sneakers voor dames

Converse Teddy Sneakers

Oh my! Ik had deze fantastische teddy sneakers van Converse al een tijdje op mijn lijstje staan. In januari kwamen ze dan eindelijk binnen! Ze waren namelijk een hele tijd uitverkocht in mijn maat en ik ben zo blij dat ik ze eindelijk heb weten te bemachtigen. Om precies te zijn zijn het de Beige Converse Hoge Sneaker Chuck Taylor All Star Lift HiIk heb ze ontvangen van Omoda en heb ze mega veel gedragen in januari.

  • Je scoort ze nu bij Omoda met 20% korting! Namelijk voor €71,95 i.pv. €89,95

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Op het gebied van skincare heb ik in december/januari de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 skincare lijn uitgebreid getest. Een lijn die mij echt onwijs goed is bevallen. Mocht je meer willen weten van deze skincare van NIVEA, dan raad ik je aan om mijn uitgebreide review ‘NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 – mijn ervaring‘ te lezen.

  • De skincare is online o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Plein.nl

Kleding kopen via Vinted

De app Vinted

Vooral voor mijn instagram account krijg ik heel wat kleding opgestuurd. Ik vind dat echt heel erg tof! Nieuwe kleding ontvangen blijft iedere keer weer een cadeautje en ik vind het heerlijk om weer nieuwe fashionlooks te maken met nieuwe items. Echter zorgt dat er ook wel voor dat ik gewoon heel veel kleding heb en er dus veel kleding in mijn kast hangt die ik niet meer draag. Daarom heb ik besloten eindelijk gebruik te maken van de app Vinted en een groot deel van mijn kleding te verkopen. Je kunt mijn kleding kopen via Vinted! Mocht je nieuwsgierig zijn, zorg dan dat je mij volgt op Vinted. Ik heb niet in één keer alle items geüpload maar zal iedere x een aantal items uploaden. Stay tuned!

Sieraden met betekenis

Nieuw armbandje van Kaya sieraden

Kaya Sieraden is een merk dat sieraden met betekenis verkoopt. Van hun kreeg ik een prachtig gouden armbandje toegestuurd met hierin twee geboortestenen. Ik ben gegaan voor de geboortesteen april en de geboortesteen oktober. April omdat mijn vriend, mijn moeder en ikzelf in april jarig zijn en oktober omdat mijn vader in oktober jarig is. Ik vind het echt een prachtig armbandje en hij is de hele maand nog niet van mijn arm af geweest. Terwijl ik dit zit te typen heb ik hem ook om. Zegt genoeg toch?

  • Een armband met twee geboortestenen kost €34,90 bij Kaya Sieraden. 

HappySoaps Shampoo Bar

HappySoaps Shampoo Bar

Last but definitely not least, de HappySoaps Shampoo Bar. Ik heb de shampoobar ontvangen in de geur Cinnamol Roll en die is echt fantastisch. De geur is zo heerlijk warm, kruidig en pittig. Echt perfect voor in de winter! Na het gebruik voelt mijn haar echt heerlijk zacht en gevoed aan. Daarnaast is deze shampoobar 100% plastic-, dierproef-, SLS-en SLES en palmolievrij en vegan. Wil jij minder plastic in de badkamer? Overweeg dan zeker een shampoobar van HappySoaps.

  • Deze HappySoaps Shampoo Bar kost € 7,99 en is te koop bij HappySoaps.

Favorieten van januari 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van januari 2022! Als je één favoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: