fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Gekleurde trui van Gina Tricot

Gekleurde trui van Gina Tricot

Zwarte items heb ik al een tijdje niet meer aan mijn kast toegevoegd. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk heb ik nog zwarte items in mijn kast, maar bij het kiezen van nieuwe kledingitems kies ik gewoon niet zo snel meer voor zwart. Op dit moment kies ik liever voor wit, beige of kleurrijk. Laatst ontving ik een superleuke, gekleurde trui van Gina Tricot die ik heb gestyled. Ik laat je dit lookje graag zien in een artikel. Lees je mee?

Gina Tricot

Ken je het merk Gina Tricot? Ik heb het pas ontdekt! Het is een Zweedse modeketen die werd opgericht in 1997. Het merk heeft inmiddels meer dan 160 winkels in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland en e-commerce in heel Europa. Ik vind het een heel erg tof merk met hele originele items met een mooie kwaliteit.

Ik spotte de gekleurde trui van Gina Tricot, de Giselle Knitted Sweater, en was eigenlijk op slag verliefd. Het is dus een gebreide coltrui met een boxy pasvorm en een geribde zoom. Het opvallendst zijn natuurlijk de toffe kleurenblokken. De trui is roze, blauw, orange, groen en geel. Die pastelkleuren zijn naar mijn mening echt perfect gekozen. Mede hierdoor kun je deze trui echt oneindig combineren.

De jeans op de foto is, toevallig, ook een jeans van Gina Tricot. Om precies te zijn is dit de 90s high waist jeans. Het is een stoere denim met een rechte pasvorm. Hij heeft een hoge taille en valt lang. Ik ben 1.78m en bij mij valt de jeans echt perfect. Ik ben gegaan voor de kleur It Blue omdat ik op zoek was naar een hele lichte denim maar naast deze kleur is de broek nog verkrijgbaar in 5 andere kleuren.

De witte laarsjes die ik draag zijn van ByMusthaves en maken, naar mijn mening, deze look helemaal af. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het ook tof vind om de spijkerbroek aan de onderkant één keer om te slaan en er witte sneakers onder te dragen. Dan maak je de look juist weer een stoer stoerder en meer casual!

Wat vind jij van de Gekleurde trui van Gina Tricot? En heb jij weleens gekeken in de shop van Gina Tricot? Zo niet, doe dit dan zeker eens! Het is echt een aanrader om eens rond te neuzen tussen de toffe items!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: