fbpx
53   99
228   240
90   255
61   129
15   203

Teddy sneakers voor dames

Teddy sneakers voor dames

De trend op dit moment: teddy sneakers voor dames! Niet gek ook want hoe leuk zijn ze? Ik had in ieder geval beige teddy sneakers al een tijdje op mijn verlanglijstje staan en sinds kort heb ik pareltjes van Converse aan mijn schoenenstash toegevoegd. Met dank aan Omoda! In dit artikel laat ik je zien hoe ik mijn gloednieuwe beige teddy sneakers combineer. Lees je mee?

Teddy sneakers Converse

Ik heb geen idee welk merk begon met de teddy sneakers voor dames maar ik weet wel dat die van Converse ongelofelijk populair zijn. Dit zijn ook de sneakers die ik heb. Om precies te zijn, zijn het de Beige Converse Hoge Sneaker Chuck Taylor All Star Lift HiHoe een All Star model van Converse eruit ziet weten we natuurlijk allemaal wel. Juist dat teddy effect maakt dit model extra leuk! De schoenen worden geleverd met twee verschillende veters, namelijk met beige veters en witte veters met roze stippen. Persoonlijk vind ik ze met de beige veters het allerleukste!

  • Je scoort ze nu bij Omoda met 20% korting! Namelijk voor €71,95 i.pv. €89,95
  • Tip: ze zijn continu uitverkocht maar worden qua voorraad wel aangevuld. Wil jij deze sneakers scoren? Meld je dan aan met je e-mailadres bij Omoda zodat je een mailtje krijgt zodra jouw maat weer op voorraad is!

Deze beide teddy sneakers kun je natuurlijk eindeloos combineren. Met een beige trui en een jeans is natuurlijk al helemaal leuk. Ik besloot alleen net even wat extra uit te pakken en draag in dit lookje de Converse Teddy Sneakers met een jurk en een panty. Over de jurk draag ik een trui zodat de jurk meer dient als rok.

Deze trui is een grijze Fabienne Chapot Trui Odillia Pullover. In het echt nijgt deze trui wel echt 100% naar beige en niet naar grijs. Het is een hele warme, zachte trui met een ronde hals. De witte bloemdetails op de mouwen zijn uiteraard hèt detail dat deze trui zo tof maakt.

  • Deze trui is bij Omoda te koop voor €169,95

Onder de trui draag ik dus een jurk. Een midijurk met luipaard print. Dit is de Bruine Object Midi Jurk Siro Ls Dress. De jurk heeft een a-lijn model, lange mouwen en een ronde hals. Een modetrend op dit moment is het combineren van prints en ik vind deze trui gewoon heel tof staan over deze jurk heen. Wellicht juist omdat je het niet zo 1-2-3 zou verwachten en omdat het een leuk en speels effect geeft.

  • Je scoort deze jurk nu bij Omoda met 50% korting! Namelijk voor €24,95 i.pv. €49,95
Wat vind jij van de Teddy sneakers voor dames? En wat vind jij van deze outfit? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 14 januari 2022 / 10:21

    Wat een leuke outfit! Die sneakers zien er heel comfy uit. 🙂

  2. 11 januari 2022 / 12:22

    Heel leuk! Mooie outfit ook!