fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

HappySoaps Shampoo Bar

HappySoaps Shampoo Bar

Plasticvrije en natuurlijke verzorging, je hoort het tegenwoordig steeds vaker. Het verduurzamen van producten is een enorme trend in beautyland. Een hele goede ontwikkeling uiteraard. Eentje die ik ontzettend support! In dit artikel ga ik een HappySoaps Shampoo Bar reviewen. Een shampoo in vaste vorm. Ben jij benieuwd? Lees dan zeker verder!

HappySoaps Shampoo Bar

Cinnamon Roll Shampoo Bar van HappySoaps

HappySoaps strijdt voor een plasticvrije badkamer. De producten van HappySoaps zijn 100% plasticvrij, natuurlijk en handgemaakt in Nederland. Ze hebben een heel erg tof assortiment van shampoo-, conditioner- en bodybars, hand- en voetcrème, gezichtsreinigers, deodorant en lipbalms. Ik mocht een shampoo bar uitzoeken en ik heb gekozen voor de Cinnamon Roll. Even serieus, dit klinkt toch geweldig?

In de omschrijving staat: ‘Ben jij een echte cinnamon-freak? Begin jij ook te watertanden bij de gedachte aan kaneel in koekjes, gerechten en drankjes? Als je je hieraan kunt relateren, dan is onze Cinnamon Roll Shampoo Bar zeker iets voor jou.’ Nou, deze uitspraken passen absoluut bij mij, vandaar ook mijn keuze voor deze shampoobar. Het is een hele warme, kruidige en pittige geur. Perfect voor de winter! Ja, geloof me, de geur is echt fantastisch.

Deze shampoobar van HappySoaps is een roze/rode schijf. Een soort sjoelsteen, qua formaat. Deze shampoobar is 100% plastic-, dierproef-, SLS-en SLES en palmolievrij en vegan. Hij bevat 70 gram en dat staat gelijk aan ongeveer 90-110 wasbeurten. Kun je even nagaan hoe lang je met zo’n shampoobar doet. Echt bizar! Eén Shampoo Bar staat dus gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen. Omgerekend zijn de Bars ook een stuk goedkoper dan de traditionele shampoos.

Vier belangrijke ingrediënten in deze shampoo bar:

  • Kaneel; werkt voedend voor de hoofdhuid, verstevigt de haarwortels en gaat haarverlies tegen.
  • Shea Butter; werkt verzachtend en rustgevend op de huid.
  • Quinoa; een natuurlijk (en vegan) eiwit voor je haren. Verstevigt en voedt je haar, brengt natuurlijke glans aan en laat kleuren stralen.
  • Olijfolie; rijk aan antioxidanten. Werkt zeer effectief in de bestrijding van stoffen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Hoe gebruik je een Shampoo Bar?

Deze shampoo bevat veel voedende, verzorgende en versterkende ingrediënten. Hierdoor is het product met name geschikt voor droog, slap, beschadigd en dun haar. Het gebruik is echt heel simpel. Je maakt je haar nat en wrijft met de shampoobar over je haar. Je merkt al snel dat het begint te schuimen en voelt natuurlijk prima wanneer je genoeg hebt. De bar schuimt echt heel lekker! Een mooi rijk en vol schuim. Natuurlijk komt hiermee ook gelijk de kaneelgeur vrij en dat is een extra lekker momentje voor onder de douche. Vervolgens masseer je het schuim zorgvuldig door je haren heen en vervolgens spoel je de shampoo uit je haren. De shampoo bar bewaar je daarna op een droge plek zodat hij, bij een volgende douchebeurt, weer klaar is voor gebruik.

Na gebruik van de HappySoaps Shampoo Bar voelt mijn haar opvallend schoon en gevoed aan. Echt een hele fijne shampoo! Ik heb zelfs niet eens behoefte aan een conditioner en geloof mij, dat heb ik echt zelden. Daarnaast vind ik dus de geur echt fantastisch en deze blijft nog even heerlijk in je haren hangen. Genieten! Ik ben eigenlijk wel om. De laatste tijd heb ik alleen nog maar deze shampoo bar van HappySoaps gebruikt en koop absoluut een nieuwe zodra deze op is!

Deze HappySoaps Shampoo Bar kost € 7,99 en is te koop bij HappySoaps.

Heb jij weleens een shampoo bar geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 31 januari 2022 / 16:55

    Zelf ben ik niet zo’n fan van shampoo bars, maar het ziet er wel heel erg leuk uit!