fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Leuke uitjes in Amsterdam

Leuke uitjes in Amsterdam

Ga jij binnenkort een dagje weg in Amsterdam? Ben je op zoek naar leuke uitjes maar kom je niet heel veel verder dan het Rijksmuseum, de Amsterdam Dungeon en je ogen uitkijken op de P.C. Hooftstraat? Klinkt natuurlijk niet verkeerd maar wie weet ben jij wel wat meer op zoek naar een origineel uitje in Amsterdam. Ik ga je daar in dit artikel een handje mee helpen en geef je wat tips voor leuke uitjes in Amsterdam. Lees je mee?

Dagje uit in Amsterdam

Gin Cruise

Amsterdam staat natuurlijk bekend om haar prachtige grachtengordel. De binnenstad wordt omringt door de Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht. Wist je dat de grachtengordel van Amsterdam zelfs op de Werelderfgoedlijst staat? Als je dus Amsterdam echt wilt verkennen, dan kun je dit het beste doen vanaf het water. Nu kun je kiezen voor een simpele vaartocht maar hoe tof klinkt een Gin Cruise op een rondvaartboot van Starboard? Tijdens deze Amsterdam Gin Cruise proef je verschillende specialistische gins uit binnen- en buitenland. Hoe heerlijk? Door de grachten varen onder het genot van een drankje en een feestje. Dit is in ieder geval 100% iets wat ik zou doen met mijn vrienden/vriendinnen.

Cocktail workshop

Houd jij wel van een drankje maar hoeft een rondvaart door de grachten niet perse van jou? Denk dan eens aan een cocktail workshop. Ik heb dit zelf een keer gedaan met mijn vriendinnen en geloof me, het is super leuk en gezellig om te doen! Deze Amsterdam cocktail workshop wordt gehouden in een trendy bar, midden in de stad. Hij duurt +/- 90 minuten en je leert hierbij echt de eerste, fijne kneepjes van het vak. Je kunt experimenteren met smaken en natuurlijk zelf genieten van je eigen creaties. Tip: zorg ervoor dat je niet de BOB bent!

Amsterdam nachtleven 

Beide activiteiten zijn in ieder geval de perfecte basis om daarna het nachtleven van Amsterdam te gaan ontdekken. Eerlijk is eerlijk, het Amsterdam nachtleven is natuurlijk iets wat je meegemaakt moet hebben. Stel, je doet de Gin Cruise of de Cocktail workshop in de middag en je gaat daarna een hapje eten. Geloof mij, dan zit de sfeer er goed in om vervolgens lekker op stap te gaan. Belanden jullie op het Leidseplein of toch op het Rembrandtplein? Tip? Doe een kroegentocht en neem van kroeg naar kroeg een Uber!

Tip: ga voorafgaand aan jouw uitje lekker lunchen bij Bam Boa.

Oh en nu ik dit zit te typen heb ik toch wel zin in een dagje Amsterdam met de nodige drankjes en ’s avonds lekker feesten! Naar mijn mening zijn dit in ieder geval drie hele leuke uitjes in Amsterdam. Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren! Ik ben benieuwd, zou jij kiezen voor de Gin Cruise of voor de Cocktail Workshop? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 februari 2022 / 13:32

    Oeh, een cocktailworkshop klinkt heel leuk!