fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Sieraden met betekenis

Sieraden met betekenis

Zo nu en dan voeg ik een mooi, nieuw item toe aan mijn sieraden stash. Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuw armbandje en tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht bij Kaya Sieraden. Inmiddels heb ik van hun een prachtige armband ontvangen en uiteraard vertel ik jullie hier heel graag wat meer over. Lees je met mij mee?

Kaya Sieraden

Kaya Sieraden is een webshop die voornamelijk sieraden met betekenis verkoopt. Met de achterliggende gedachte dat een sieraad een verhaal met zich meebrengt. Ze hebben een groot assortiment, van armbandjes tot kettingen en van ringen tot oorbellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ketting met naam, gepersonaliseerd en in meerdere lettertypes verkrijgbaar. Of ga je liever voor een armbandje met een vingerafdruk of een ketting met letter? Kaya Sieraden heeft het allemaal.

Sieraden met betekenis

Armband met geboortestenen

Ik stuitte op een armbandje met een geboortesteen. Sowieso vind ik stenen in sieraden heel erg mooi en heb ik al meerdere items met stenen in mijn stash. Daarnaast vind ik de achterliggende gedachte ook heel erg mooi. Een geboortesteen is de edelsteen die hoort bij de maand waarin je bent geboren. Voor dit sieraad gebruikt Kaya Sieraden zirconia kristallen waarvan de kleuren zijn geïnspireerd op de oorspronkelijke edelstenen. Ik koos voor de maand april omdat mijn vriend, mijn moeder en ikzelf in april zijn geboren. De witte diamant is de steen die hoort bij april. Daarnaast koos ik ook de rozenkwarts, de roze steen. Deze hoort bij de maand oktober en dat is de maand waarin mijn vader is geboren. Deze armband met geboortestenen is verkrijgbaar in 925 Sterling Zilver, Verguld of Rosé Verguld. Ik heb gekozen voor verguld goud omdat ik simpelweg gewoon het vaakst gouden sieraden draag.

Sieraden met betekenis

Het armbandje kwam binnen in een luxe sieradendoosje. Dit is natuurlijk extra leuk, echt een cadeautje! Daarbij zat ook een doekje waarmee je je armbandje mooi schoon kan poetsen. De damesmaat is standaard 16,5 – 18 – 19,5 cm. en dit betekent dus dat het armbandje verstelbaar is op 3 oogjes. Het armbandje is van een mooie kwaliteit en het goud is mooi van kleur. Daarnaast vind ik de steentjes ook prachtig en heel mooi, precies in het midden van het armbandje, geplaatst. Je hoort het al, ik ben er ontzettend blij mee en ga dit armbandje de komende tijd met heel veel plezier dragen.

Goed om te weten: per sieraad doneert KAYA een bedrag aan Stichting Eduki, zodat een kind in Gambia 1 week naar school kan.

Een armband met twee geboortestenen kost €34,90 bij Kaya Sieraden. 

Draag jij liever zilver of goud? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: