fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kneipp Good Night Sheet Mask

Kneipp Good Night Sheet Mask

In de herfst en winter heb ik altijd last van een droge en trekkerige huid. Mijn skincare routine is dan ook in de herfst en winter een stuk uitgebreider dan in de lente en zomer. In de winter zorg ik er echt voor dat de producten die ik gebruik hydraterend en voedend zijn en smeer ik in de avond, als extra stap, altijd een serum. Daarnaast doe ik geregeld, tijdens een me-time momentje in bad, een heerlijk maskertje op. Een masker geeft dan toch net even een extra boost aan je huid. Als het een goed masker is tenminste. Afgelopen week heb ik het Kneipp Good Night Sheet Mask geprobeerd en ik vertel je daar graag wat meer over in dit artikel. Lees je mee?

Kneipp® Sheet Masker Good Night

Ik ben absoluut een koukleum te noemen. Gelukkig hebben wij een bad in huis en daar duik ik ’s avonds, na het eten, geregeld in. Oh jeetje, wat kan ik daar toch van genieten. Ik ontving een aantal weken terug van Kneipp de gloednieuwe Good Night Lijn. De lijn is ontwikkeld om een ondersteuning te zijn van een goede nachtrust. Het beste kun je dit masker dan natuurlijk ook in de avond gebruiken.

Lees ook –> Kneipp Good Night Lijn

Het masker is verrijkt met etherische oliën van alpenden en amyris. Deze oliën verzorgen en voeden de huid intensief gedurende de nacht.

Alpenden is een hoogwaardige en natuurzuivere olie van dennenbomen uit de Alpen. Deze olie heeft een houtachtig geurprofiel. Amyris is een kleine berkenboom met glanzende bladeren en witte bloemen. De heerlijk geurende etherische olie van deze boom bevat een hoog gehalte valeraniol, een stofje dat bekend staat om zijn rustgevende werking.

Ik heb het in mijn artikel over de Kneipp Good Night Lijn al gezegd, maar ik ben echt helemaal weg van de verpakking van deze lijn. Ik vind het donkerblauw gecombineerd met de maan en de sterren en de dennen en witte bloemen gewoon echt fan-tas-tisch gedaan. Echt een geweldige vormgeving! Misschien wel mijn favoriet van Kneipp.

Tijd om het masker aan te brengen. Dit doe je als volgt:

  1. Reinig je gezicht en breng het masker aan
  2. Geniet er 10 à 15 minuten aan
  3. Verwijder het masker en masseer het product goed in

Kneipp Good Night Sheet Mask review

Het eerste wat mij opviel is dat dit geen jelly masker is. De meeste maskers zijn dit wel maar dit masker is juist heel creamy en milky. Dat is veelbelovend. De geur? Amazing! Heb ik er van genoten? 100%! Na gebruik voelt mijn huid absoluut super gehydrateerd en verzorgd aan. Ik merk gewoon echt dat het masker nog lang doorwerkt in de huid en mijn huid echt goed doet. Ik ben helemaal fan van dit masker!

  • Kneipp Good Night Sheet Mask kost € 3,99
    • De producten van Kneipp zijn o.a. verkrijgbaar bij en online bij Plein.nl

Gebruik jij weleens een gezichtsmasker?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 19 december 2021 / 21:26

    Dit klinkt echt heel fijn! Ik houd er ook enorm van om lekker tijd te nemen voor een maskertje.