fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo

Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo

Voor Black Friday heb ik een hele toffe samenwerking gehad met Bobbi Brown. Ik denk dat deze samenwerking absoluut in het rijtje komt van mijn favoriete samenwerkingen van 2021. Waarom? Omdat ik Bobbi Brown al jaren een fantastisch merk vind en mij ontzettend vereerd voelde om een samenwerking te mogen doen met een merk zoals Bobbi Brown. Begin december ontving ik, om mij fijne feestdagen toe te wensen en te bedanken voor de samenwerking, de feestcollectie van Bobbi Brown. Oh My God! Hoe geweldig? Ik was echt zo verrast! Eén van de producten uit deze Holiday Collectie is de Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo. Over dat product ga ik je alles vertellen in dit artikel. Let’s go! 

Bobbi Brown Highlighter

Holiday Collectie; sprankelende geschenken die de schoonheid van het seizoen combineren met de bruisende energie van New York City.

De Holiday Collectie 2021 van Bobbi Brown zit verpakt in een witte verpakking met gouden letters. Naast gouden letters staan er prachtige, gouden sterren op de verpakking met heel specifiek lijnenwerk. Mooi gedaan! Overigens totaal niet kenmerkend voor Bobbi Brown aangezien zij normaal altijd een zwarte verpakking met witte letters hebben. Wel tof dat ze voor de Holiday Collectie even uit de comfortzone zijn gegaan.

De verpakking van het product zelf? Die is misschien nog wel 10x mooier. Oh wauw, helemaal mijn ding! De verpakking van deze Bobbi Brown Highlighter is echt helemaal goud met op de kopse kant, heel subtiel en chique, ‘Bobbi Brown’. De deksel van de Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo bevat een 3D ruitpatroon. #loveit Chiquer dan dit krijg je het niet toch?

De naam zegt het al, het is een duo. Oftewel, er zitten twee poeders in dit doosje. Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk:

  • Pink
  • Soft Bronze

Ik heb de kleur ‘Pink’ ontvangen en deze bevat een Highlighting Powder in Pink Gold Glow en Shimmering Powder in Gilded Pink.

Zien deze poeders er niet fantastisch uit? Ja sorry jongens, maar ik ben echt hyped over dit product! Dit zijn dus echt producten waar ik helemaal bij van word. Bobbi Brown zegt over dit product het volgende:

Dit duo is geperfectioneerd met parels voor een stralende gloed de hele dag lang. Onze iconische Highlighting Powder combineert de corrigerende voordelen van een gel met het gebruiksgemak van een poeder voor een egale, verfijnde gloed.

Op de foto hierboven heb ik de poeders zo goed mogelijk in beeld proberen te brengen. De foto links is gemaakt met daglicht en de foto rechts is gemaakt met flitser.

Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo

Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo review

Uiteraard was het hierna direct tijd om de poeders aan te brengen op mijn gezicht. Ik heb inmiddels met het duo al wat verschillende dingen geprobeerd maar ik heb een favoriet te pakken. De donkerdere poeder, die het meest op een blush lijkt, breng ik aan op de appeltjes van mijn wangen. Deze poeder geeft namelijk al een hele mooie gloss en is gepigmenteerd genoeg als blush. Hij is al licht glanzend maar voor de feestdagen is natuurlijk een mooie highlighter essentieel. Hier gebruik ik dus de lichtere, meer glanzende poeder voor. Het resultaat van deze combi zie je hierboven. Op de foto links heb ik niets op en op de foto rechts draag ik de Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo.

Volgens mij zeggen deze foto’s voldoende. Ik vind het resultaat ge-wel-dig en ben helemaal weg van dit product van Bobbi Brown. Eén ding weet ik zeker en dat is dat dit mijn favoriet is op dit moment!

Deze Bobbi Brown Luxe Illuminating Duo kost € 52,- en is o.a. verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Douglas.

Is dit geen geweldige cadeautip voor kerst?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: