fbpx
30   69
219   232
90   254
60   128
15   203

Kerst Gift Guide

Kerst Gift Guide

Oeh het duurt niet lang meer voordat kerst voor de deur staat. Ik heb er onwijs veel zin in en ben op dit moment voor alle lieve mensen om mij heen cadeautjes aan het scoren. Iets wat ik echt mega leuk vind om te doen aangezien ik cadeautjes geven stiekem leuk vind dan cadeautjes krijgen. Vind jij het heel erg moeilijk om voor mensen cadeaus te vinden? Ik hoop je een handje te helpen met deze Kerst Gift Guide. Op zoek naar inspiratie? Lees mee!

Gift Guide voor Kerst

Voor iemand met groene vingers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand met groene vingers? Voor iemand die meer planten in zijn woonkamer heeft staan dan je je kunt voorstellen? Denk dan eens aan een Plant Pot Hanger. Bij O My Bag spotte ik een hele mooie planthanger met een lederen cognackleurige band waarmee je een pot kunt laten hangen. Leuk om een hangplant in de pot te plaatsen en bijvoorbeeld aan je kast te hangen.

Je koopt deze Plant pot hanger van O My Bag voor € 35,-

Voor de koukleum

Of nou ja, kunnen we niet allemaal een lekkere warme muts gebruiken? De winter staat tenslotte bijna voor de deur en die duurt nog wel even. Ik spotte bij Lois Jeans hele leuke beanies in echt alle kleuren! Van zwart tot licht blauw en van lila tot beige, ze hebben ze allemaal. Super leuk dus! Stiekem heb ik mijn oog laten vallen op de beige beanie en deze ook op mijn verlanglijstje geschreven dus wie weet krijg ik hem zelf ook wel voor kerst.

Je koopt deze Charlie Beanie van Lois Jeans voor € 59,95

Voor de veganist 

De meeste tassen zijn van leer en dit is bijna altijd koeleer. Echter heeft O My Bag haar eerste vegan collectie gelanceerd. Heb jij weleens gehoord van appelleer? Daar zijn de nieuwe tassen van O My Bag dus van gemaakt. Hierbij zonder dat ze in uiterlijk, gevoel en kwaliteit van elkaar verschillen. Klinkt toch echt briljant? Appelleer is een afvalproduct van de appelsapindustrie. De resten die overblijven na het persen, zijn gemengd met organisch pigment en vervolgens samengevoegd op een laag van PU, polyester, katoen en viscose. Dat zorgt ervoor dat de tassen stevig zijn en lang meegaan.

De tassen van O My Bag liggen rond de € 189,- en €199,- Mijn voorkeur is de Audrey tas van O My Bag

Voor de fotografie-lover

Ik ben zelf ook echt dol op fotografie. Het liefst ga ik een hele middag bijvoorbeeld in het bos wandelen om lekker in het rond te fotograferen. Op het moment dat mijn vriend en ik onze hond uitlaten moet hij meerdere keren stoppen. Oeps, haha! Herkenbaar misschien wel? Nu is wellicht een gloednieuwe spiegelreflexcamera wat hoog gegrepen voor een kerstcadeau maar je hebt natuurlijk ook hele toffe fotografie-accessoires. Denk bijvoorbeeld aan camera-tassen, lensfilters, flitsers, een nieuwe strap en ga zo maar door. Zeker weten dat jouw cadeau in de smaak valt bij de fotografie-lover!

Kijk eens bij Kamera Express voor fotografie-accessoires. Tip: een SBS Selfie Ring Light voor het maken van selfies en vlogs!

Heeft deze Kerst Gift Guide jouw geïnspireerd? Ik hoop het! Ik wens je in ieder geval een geweldige kerst toe.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: