fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Zoals jullie wel weten ben ik een trotse member van de Kruidvat Squad. Eén keer per maand ontvang ik een goed gevulde box met allerlei leuke en nieuwe producten. In de Augustus Box zat o.a. deze Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter. Ik was meteen super benieuwd naar dit product en heb hem meteen in gebruik genomen. In dit artikel deel ik mijn mening met je over dit product.

Body Butter van Kruidvat

Met deze Body Butter van Kruidvat haal je de zomer in huis. De combinatie van kokosnoot en sheaboter is natuurlijk echt een summervibe. Een body butter zorgt er natuurlijk voor dat je huid zacht en soepel wordt. Zeker in de zomer is dit heel belangrijk. Ik heb snel vast van een droge huid, vooral op mijn onderbenen. Daarnaast zorgt de zon uiteraard voor uitdroging en is het aan te raden de huid te blijven verzorgen en hydrateren.

De vormgeving van deze body butter is, als je het mij vraagt, helemaal prima. Het is een ronde pot met een paarse draaideksel. Op de print zie je een tropische print met kokosnoten en het Kruidvat logo. De butter zelf is licht blauw/groenig van kleur.

Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter

Zodra je de dop van de pot draait komt de hele zomerse, tropische geur je tegemoet. Ik ben sowieso dol op de geur van kokos dus als je het mij vraagt ruikt deze Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter echt onwijs lekker. De butter is lekker dik maar laat zich eenmaal op de huid makkelijk uitsmeren. Dit komt natuurlijk mede door de temperatuur van de huid. Het product trekt redelijk vlot in waardoor hij niet lang plakkerig blijft.

Ik vind het fijn om het product aan te brengen, in de avond, na een heerlijke douche. Het liefst net voordat ik naar bed ga zodat de boter de hele nacht goed kan intrekken. Inmiddels gebruik ik de Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter zo’n twee weken en merk ik dat mijn huid heerlijk zacht, gevoed en gehydrateerd aanvoelt. Heerlijk! Een goed product voor een fijn prijsje, ik zou hem absoluut opnieuw kopen.

Deze Kruidvat Coconut & Shea Butter Body Butter bevat 200ml. en kost € 3,99

Gebruik jij dagelijks een body butter?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: