fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Shampoobars Bath Bomb Mango

Shampoobars Bath Bomb Mango

Vroeger ging ik letterlijk iedere dag in bad. Dat is inmiddels wel veranderd. Eigenlijk douche ik iedere dag en probeer ik nu 1x per week tijd te maken voor een me-time momentje in bad. Vaak doe ik dit met een badolie maar zo nu en dan pak ik er een bath bomb bij. Laatst nam ik een bad met de Shampoobars Bath Bomb Mango. Een beetje tropical vibes kunnen we deze zomer wel gebruiken vind je niet? Tijd om jullie, in dit artikel, te vertellen wat ik van deze bath bomb vind. Let’s go! 

Shampoobars Bath Bomb Mango

Bath Bomb van Shampoobars

De trend in beautyland op dit moment is absoluut duurzaam en plastic vrij. Steeds meer merken gaan richting plasticvrije producten en Shampoobars is daar zeker één van. De producten van dit merk worden handgemaakt in Nederland en zijn volledig plasticvrij. Naast bath bombs hebben ze nog meer producten in hun assortiment, zoals shampoo- en conditioner bars, bodybars, natuurlijke deodorant en ga zo maar door. Een tof merk. Mocht je het nog niet kennen, neem zeker eens een kijkje!

Shampoobars Bath Bomb Mango

Wat is een bath bomb? 

Terug naar deze Shampoobars Bath Bomb Mango. Wat is eigenlijk een bath bomb? Het is een geurige en kleurige bruisende bol die je een extra luxe bad-ervaring geeft. Met deze gele mango bath bomb waan je je in ieder geval eventjes in een heerlijk tropisch paradijs. Goed om te weten is dat deze bruidsballen puur natuur zijn. Zo zijn ze 100% vegan en palmolie vrij. Uiteraard ook dierproefvrij en plasticvrij. Dat is niet het enige. Naast het product wordt er ook gedacht aan de verpakking waarin het product wordt verpakt. Het karton en papier dat hiervoor wordt gebruikt is gerecycled en het opvulmateriaal is 100% natuurlijk en oplosbaar in water. Briljant toch?

Shampoobars Bath Bomb Mango

Naja, je raad het al! Ik heb een heerlijk me-time momentje gehad dankzij deze Bath Bomb van Shampoobars. Ik was al onder de indruk van dit merk en gelukkig is mijn mening hierover niet veranderd. De missie om een duurzame en plasticvrije badkamer te hebben steun ik absoluut. Beetje bij beetje verdwijnt het plastic ook uit mijn badkamer en daar ben ik blij mee. Tegenwoordig zijn er zoveel mooie alternatieven en eerlijk is eerlijk, alle beetjes helpen, vind je niet?

Deze Shampoobars Bath Bomb Mango koop je bij Shampoobars voor € 4,99

Gebruik jij weleens een bath bomb? En hoe plasticvrij is jouw badkamer?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: